Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Benzinkúton a kis csaj telefonszámot írt fel a blokk hátuljára?
Vettem egy új hófehér BMW-t. Elmentem vele tankolni, és mikor mentem be kifizetni a tankolást a kis csaj egy határozott mozdulattal felvéste a nevét a nyugta hátuljára.
Félre értés ne essék, nem akarok tőle semmit, de még is fel szeretném hívni, és megkérdezni, mi a fenét szeretne??
Azon gondolkoztam, még is hogyan szóljak bele a telefonba?
Szia én vagyok a fehér BMW-s, vagy mutatkozzak be, vagy hogyan csináljam?:D
Nem értem ezt a 20 év körüli korosztályt. Én már lassan a 3. X-et töltöm.:)
ez tetszik azt mondod, hogy nem akarok tőle semmit, közben azon agyalsz mit szólj a telefontban, lehet én nem vagyok 100-s öcsém, de Te sem
amúgy aki ilyen autót vesz, az magától is tudja, egy nő mit akar tőle, bocs N
Kedves barátom, ha én nem vagyok 100-as, akkor te nem tudom hol vagy. Szerintem világosan leírtam, hogy egyszerűen arra lennék kíváncsi, hogy hogyan folytatná, ha ilyen lazán felírta a telefonszámot.
Mellesleg erről a BMW-s dologról,nem értem miért alakult ki egy olyan dolog erről, hogy ha valakinek egy ilyen autója van, akkor arra mágnesszerűen tapadnak a nők. Egyértelműen van egy ilyen réteg is, azt én csak szutyoknak nevezném, akik ráülnek a motorháztetőre a szórakozóhely előtt mikor jövök ki, én meg kapom a szívrohamot, hogy most meghalsz te k... ha a zsebed gombja vagy valami fém rész megkarcolja a festést.
Én sem azért vettem mert fúú de csajozni akarok, egyszerűen a munka követeli meg, mert nem állíthatok be egy tárgyalásra Suzuki-val. Ennyi
Ne hidd, hogy a fehét BMW teszi.
A nők adnak a belső érékekre is:
bőrülés, klíma...
Szerintem ne hívd fel.
"Hölgyem lefeküdne velem 20 000 dollárért?
- hát...- szabadkozik a hölgy, eszébe jut, mi minden hiányzik a háztarásból, meg, nem is olyan csúnya pasi, - igen, egyszer igen.
- OK: Itt a 20 dollárod, és menjünk!
- 20 dollár? HÁT MINEK NÉLZ maga engem?
- Hogy maga micsoda, azt már tisztáztuk, már csak az áron vitatkozunk."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!