Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a szituációról?
Figyelt kérdés
Nagyjából 1-1,5 hónapja megismerkedtem egy lánnyal, jóban vagyok vele, ugyan nagyon sokat nem beszélgettünk még, de jól ki tudok jönni vele, meg tudom nevettetni, meg minden. Körülbelül az első pillanat óta amolyan "rámennék, ha nem lenne pasija" kategória volt, és most egy hete szakított a fickóval. Én most érettségizek, és érettségi után gondoltam rendezni otthon valamiféle ünneplést. (Hogy mi, azt még nem tudom pontosan. Lehet, hogy ilyen házibuli lesz, lehet, hogy valamiféle kerti tárcsasütés, vagy akármi. Habár az utóbbi ötlet nekem jelenleg jobban tetszik, mert többet lehet beszélgetni, meg azért olyankor is lehet inni becsülettel.)A többi meghívottat egy-két kivétellel nem ismeri. A lány szemmel láthatóan még nincs túl az előző emberen. Szerintetek nagy para, ha meghívom?2013. jún. 24. 10:38
1/9 anonim válasza:
szerintem nem. nem jó ha folyton az exére gondol. szerintem jobb ha elvonja valami a gondolatait a volt pasijáról, és jobb kedvre deríted. máris van egy jó pontod nála.
2/9 anonim válasza:
Meg akarod hivni? Akkor hivd meg!!!
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ment a zöldpacsi mindkettőtöknek.
2013. jún. 24. 11:02
4/9 anonim válasza:
Hívd meg :) saját tapasztalatból mondom,hogy a társaság ilyenkor segít,főleg olyankor ha az illetővel nagyon jóban van mint pl.veled :)
Aztán később majd ha látod h kiheverte beszélj neki arról hogy neked ő nem csak egy barátot jelent az utóbbi időbe,és ha ő azt mondja nem akarja a barátságotokat eldobni akkor ne erőltesd :)
5/9 A kérdező kommentje:
Okés, köszönöm a véleményt. Neked is dobtam zöldkezet. :)
2013. jún. 24. 13:53
6/9 anonim válasza:
Hívd meg, de szerintem necces addig kikezdeni vele, amíg nincs túl a másikon. Úgy csak búfelejtő pótlék leszel.
7/9 anonim válasza:
Nyugodtan meghívhatod, jót fog neki (is) tenni a kikapcsolódás =) Általában a nők ha még nincsenek túl az előző kapcsolatán érzékenyebbek szóval lehet élni ezzel a helyzettel,de csak okosan!! =)
8/9 anonim válasza:
Hívd meg, legalább érezni fogja, hogy valaki foglalkozik vele.:) Persze ne nyomulj még nagyon rá, friss a seb, de éreztetheted vele, hogy ott vagy neki.:D
9/9 anonim válasza:
Persze, hívd meg olyan indokkal hogy "jót tesz ha kimozdulsz" plusz szivesen látod. De ne mozdulj rá semmiképpen se. Hagyd hogy túl legyen rajta, őst szerintem a buli után várd meg hogy ő keressen téged, ne nyomulj annyira, mert elüldözöd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!