Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok rólam lányok?
2013. jún. 23. 01:22
11/17 anonim válasza:
miért alulról fotózod magad? mindenkiről előnytelenebbek az alulról készített fotók...
12/17 anonim válasza:
Külsőre átlagos, nem vagy csúnya, de kifejezetten helyes sem.
De egyetlen képből nem sokat lehet leszűrni az ember valódi személyiségéről, így véleményt sem tudunk alkotni.
13/17 anonim válasza:
Nagyon semmit. Egy kép és kész. Nem ismerlek így nem tudok rólad véleményt írni. Persze külső tulajdonságaidról lehetne, de Én nem szeretek úgy véleményt mondani, hogy nem ismerem az illető személyt.
14/17 anonim válasza:
Hát énnekem eléggé tetszel csak az a para hogy én fiú vagyok sajnos...
18/f meleg
15/17 anonim válasza:
Még mindig nem vagy szimpatikus...
16/17 anonim válasza:
mi lenne hogyha nem alulról fotóznál?
amúgy nem csúnya,nem helyes,de kell a belső is,ahhoz hogy meg tudjam mondani, mit gondolok rólad.
17/17 A kérdező kommentje:
thx,majd linkelek másik képet is csak ne bőgjetek érte
2013. júl. 4. 00:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!