Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Miért van ennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért van ennyi gusztustalan pasi a társkereső oldalakon, nektek is ezek a tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nemrég regeltem egy társkeresőre,világosan leírtam,hogy komoly kapcsolat érdekelne,szexfüggő,egy éjszakás kalandra vágyó pasik kíméljenek.Mégis szinte csak ilyenek írnak,ahhoz képest hogy nem szex randi oldalra regeltem!

Pl. Rám ír egy pasi,akinek csak a farka látszik,ezzel a kérdéssel: "Tetszem neked?"

Erre én: "Hát....nem látok belőled semmit,mi tetszene?Szép fa.zfejed van....." Mert azt is kiírtam,hogy van arcképem,ezért én is elvárnám a másik féltől.....

Felvetem egy srácot facebookra,elbeszélgettem vele,erre 5 perc társalgás után, "Amúgy lenne kedved dugni?" pfff!

De a legdurvább,hogy az oldalon chatelésbe kezdett velem egy csávó,baromira határozatlan,rákérdeztem mit szeretne,erre tök bunkó módon "semmit,ez egy rendi oldal,chatelek csak,lehet nem?!" erre én "aha!értem,sztem elég egyértelműen leírtam,hogy határozott pasik érdekelnének" Majd erre megkaptam,hogy én vagyok a nagy beképzelt r.banc :D Mikor nekem írnak olyanokat,hogy "Érzéki ajkad van,leszopnál?

Szerintetek ez kissé nem gáz?

2013. jún. 22. 13:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Amúgy hány éves vagy?
2013. jún. 22. 17:39
 12/16 anonim ***** válasza:
Maga a társkeresők szánalmasak szerintem.
2013. jún. 22. 21:19
 13/16 anonim ***** válasza:
Melyik társkeresőn vagy fenn? Szerintem vannak különbségek.
2013. jún. 24. 12:53
 14/16 anonim ***** válasza:

Én nem ilyen vagyok, amit leírtál, ettől függetlenül csak két lány írt vissza az ötből, akire ráírtam. Pedig van humorom, normálisan jeleztem nekik, hogy kedvesnek tünnek. És rondának sem mondanám magam(na jó, adonisz sem vagyok). Szóval én már észrevettem, normális lány nem igazán van társkeresőköt. Mind elsőre a fényképet nézi, holott... nemtom, nekem ez a másodlagos, előbb nézem meg a bemutatkozást, meg a stílust, ami átjön az írásán.

21f

2013. júl. 4. 23:07
 15/16 anonim ***** válasza:
Ja, és az egyik csajról kiderült, hogy nem 21, aminek vallotta magát, hanem 27. Mondta ezt el, miután már kezdtünk jóban lenni.. dehát mit kezdjek én egy 27 éves nővel...
2013. júl. 4. 23:08
 16/16 anonim ***** válasza:
Szia!!Vigyázni kell a társkererső oldalakkal.Szinte mindegyiken vagy ilyen tipusú pasi aki csak szexet akar .Nehéz olyat találni aki valóban komoly kapcsolatot keres.Én is "találkoztam" már ilyenekkel. :-)Ami jó benne,hogy aki ezzel jön,egyből tudod hogy nem kell vele foglalkozni. :-)
2015. szept. 24. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!