Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljunk első randin?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljunk első randin? (meleg kérdés)

Figyelt kérdés

Szóval van egy srác, akivel vasárnap találkozok először, de nem tudom, hogy meddig szabad elmenni... Elég határozott, és egyező elképzeléseink vannak, de szerintem első randin sok... Tudom, ha egyeznek az elképzeléseink, akkor nem kéne ezt kérdezzem, de nekem soknak tűnik, és félek, h mindent elb*szok.

Ja és homofóbok kíméljenek!

15/f/m

2013. jún. 21. 22:03
1 2 3 4
 11/31 Szergej55 ***** válasza:
86%
A homofób parasztok találkozója is megalakult közben?
2013. jún. 21. 22:33
 12/31 anonim ***** válasza:
0%
én is én a pin@ hatalmában hiszek :D
2013. jún. 21. 22:34
 13/31 anonim ***** válasza:
0%

zrásztvijtye szergej..

Szerintem itt egy homofob sincs. én nem idegenkedek meg félek tölük. mezeien csak utálom. ez minden csak nem homofobság

2013. jún. 21. 22:35
 14/31 anonim ***** válasza:
0%

Szergej.

Nem csak a faccibálóknak van klubja szivi:D

Attól, hogy utálom és elítélem nem vagyok homofób:D

2013. jún. 21. 22:36
 15/31 A kérdező kommentje:
Ja am jo csetelest sracok!
2013. jún. 21. 22:37
 16/31 anonim ***** válasza:
79%

Figyelj. Ne foglalkozz semelyik barommal. Szerintem egyáltalán nem kell elítélni azokat akiknek a nemi identitásuk más. Ez van. Attól még ugyan olyan emberek vagyunk. Minden egyes ember a földön egyenlő. Az amerikai elnöktől kezdve az osztályfőnökömön át az utcasarki csövesig.

És szerintem már 15 évesen is kialakulhat ez.

Kérdésre válaszolva: szerintem egyelőre csak beszélgessetek. Aztán igazából majd úgyis adja magát a helyzet, szval ezt így előre nem lehet nagyon megmondani. Azért hajrá ;)

2013. jún. 21. 22:45
 17/31 anonim ***** válasza:
0%

21

Attól, hogy te homár vagy, még nem kell őt is ilyenné nevelned.

Ne vigasztald magad azzal, hogy ez normális, mert a legtöbb ember elítéli.

20as

Amúgy ez a nap kommentje volt:DDDDDDDDD

2013. jún. 21. 22:47
 18/31 anonim ***** válasza:
0%
Na azért én nem érzem egyenlőnek magamat egyetlen csövessel sem. Nehogy már az ő szintjüknek állítson be bárki is!
2013. jún. 21. 22:49
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Baromira nem vagyok meleg, főleg nem homár, ugyanis lány vagyok! Csak van bennem emberség!!!!!! Ba+ nem alakult volna ki a homokosság, ha nem így kellett volna lennie!
2013. jún. 21. 22:49
 20/31 anonim ***** válasza:
0%

Ja..Akkor nem lennének pedofilok akik simán megerőszakolnának egy 10 évest, ha nem így kellett volna lennie?

Sőt még ne dicsérjük meg őket?

Te tuti szőke vagy. Abból is a még szőkébb.:D

2013. jún. 21. 22:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!