Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek van meg esely?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van meg esely?

Figyelt kérdés

tegnap voltam randizni egy csajjal,de azt mondta hogy nem akar velem jarni.ma meg a csaj baratnoje megkerdezte hogy tetszik-e nekem...en meg azt valaszoltam hogy igen.szerintetek van meg esely hogy osszejojjunk?koszi a valaszokat...

-bocsanat,de a gepemen nincsenek ekezetek.

2009. okt. 12. 19:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem, nincs.
2009. okt. 12. 19:57
 2/7 anonim ***** válasza:

Ö izé, első kérdésem : hányadik randira mentetek ketten?

mert ha elsőre akkor elég sok esély van rá hogy nemleges választ fogsz ki.

Ha ez már esetleg töbszöri randi, hát akkor nem is tudom. Erre csak annyit tudok irni hogy jobban kell teperni mert a lány nincs veled megelégedve ahoz hogy járni akarjon veled.

Viszont ha már több randin is túlvagytok akkor valami mégis megfogta őt benned ha igent mondott a randikra. De utána mégis passzolta a járást. hm, nem kérdezted miért mondott nemet?

2009. okt. 12. 20:46
 3/7 anonim ***** válasza:
amúgy van esélyed, soha ne mond hogy soha :D
2009. okt. 12. 20:47
 4/7 A kérdező kommentje:
elso randink volt.nem kerdrztem meg tole.
2009. okt. 12. 20:48
 5/7 anonim válasza:
hat nemhiszem hogy van, hasonlo esetem mar volt nekem is, mikor megmondta a csaj hogy nem, masnap a baratnoje kerdezgetett meg ezt, azt és en kezdtem remenykedni... de semmi ertelme nem volt, csak rosszabb volt aztan.
2009. okt. 12. 21:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez bukó. Ha nagyon tetszik a csaj próbálkozz még egy darabig, de csak óvatosan, és csak egy darabig.
2009. okt. 13. 20:17
 7/7 anonim ***** válasza:
áh esélytelen a dolog, nem fogja meggondolni magát. ha tovább nyomulsz, csak magadnak fogsz fájdalmat okozni. te tudod, te döntesz!
2009. okt. 15. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!