Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Féltékeny vagyok, ez normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékeny vagyok, ez normális?

Figyelt kérdés

15/F - 55kg, 175cm, kedves, aranyos srác vagyok.

Tetszik egy lány, szerelmes vagyok belé..amit ő nagyon is jól tud. Az utóbbi pár napban találkozgattunk, ölelkeztünk, megpusziltam de még nem kérdeztem rá arra hogy járjunk-e.

Viszont néha úgy látom hogy más srácokkal is nagyon jól megvan..és féltékeny vagyok, igaz még semmi sincs közöttünk (vagyis van, csak még nem járunk) . Szerintetek érdemes lenne megpróbálni? Mit tanácsoltok?

2013. jún. 21. 15:44
 1/9 anonim ***** válasza:
Eleg bekepzelt vagy...
2013. jún. 21. 15:49
 2/9 A kérdező kommentje:
Miért lennék az?
2013. jún. 21. 15:51
 3/9 anonim ***** válasza:
"kedves, aranyos srác vagyok" nem is tudom...
2013. jún. 21. 15:55
 4/9 A kérdező kommentje:

Én nem tartom magam annak, a lány gondolja így.

Attól még a kérdésre válaszolhatnál, megköszönném.

2013. jún. 21. 16:00
 5/9 anonim ***** válasza:

Hat jo itt van:

Mielobb barmit megprobalnal kicsit nezz utanna.Kerdezz esetleg masokat hatha mondott rolad valamit(baratnoi...),vagy nezd meg hogy hatha talan veled valahogy maskepp banik(viselkedes,beszed)...

De az is lehet hogy azt csdak konyoruletbol mondta...

2013. jún. 21. 16:04
 6/9 anonim ***** válasza:
*csak
2013. jún. 21. 16:06
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy könyörületből mondja. Arra lennék kíváncsi mit tegyek meg élőbe ha találkozok vele? Már találkoztunk négyszer, sokat ölelkeztünk..mondta hogy szeret. Csak egy kicsit féltékeny vagyok, ennyi az egész.
2013. jún. 21. 16:09
 8/9 anonim ***** válasza:

Azt, hogy szeret szerinted hogy erti?barat/szerelem

Ha nemtudod kerdezd meg vagy valami...

Ha meg mar tudod hogy szimpatizalasbol mondta mire varsz probalkozz.A feltekenyseget mellozd, hacsak nem mondja mindenkinek azt hogy szereti...

2013. jún. 21. 16:13
 9/9 Adrii18 válasza:
Valld be neki az érzéseid, hiszen nem veszítesz ezzel semmit, mint azzal ha meg se próbálod. Mondd el neki, hogy mit érzel ha nincs veled, hogy mennyire hiányzik, ha nem ölelheted, mondd el neki, hogy szereted az életednél jobban is és féltékeny vagy ha meglátod más srácokkal, mert lehet hogy ez hülyén, idegesítően, bolondan hangzik, de szereted őt és ez ellen ne tudsz tenni, bármi legyen is.
2013. júl. 9. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!