Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny vagyok, ez normális?
15/F - 55kg, 175cm, kedves, aranyos srác vagyok.
Tetszik egy lány, szerelmes vagyok belé..amit ő nagyon is jól tud. Az utóbbi pár napban találkozgattunk, ölelkeztünk, megpusziltam de még nem kérdeztem rá arra hogy járjunk-e.
Viszont néha úgy látom hogy más srácokkal is nagyon jól megvan..és féltékeny vagyok, igaz még semmi sincs közöttünk (vagyis van, csak még nem járunk) . Szerintetek érdemes lenne megpróbálni? Mit tanácsoltok?
Én nem tartom magam annak, a lány gondolja így.
Attól még a kérdésre válaszolhatnál, megköszönném.
Hat jo itt van:
Mielobb barmit megprobalnal kicsit nezz utanna.Kerdezz esetleg masokat hatha mondott rolad valamit(baratnoi...),vagy nezd meg hogy hatha talan veled valahogy maskepp banik(viselkedes,beszed)...
De az is lehet hogy azt csdak konyoruletbol mondta...
Azt, hogy szeret szerinted hogy erti?barat/szerelem
Ha nemtudod kerdezd meg vagy valami...
Ha meg mar tudod hogy szimpatizalasbol mondta mire varsz probalkozz.A feltekenyseget mellozd, hacsak nem mondja mindenkinek azt hogy szereti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!