Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon féltékeny vagyok, normális ez?
Van egy lány, akit ma hazakísérek és le szeretném smárolni (85% hogy hagyná).
Van egy másik pasi, aki udvarol neki, bókokat ír FB-n az üzenőfalára hogy így szép meg úgy szép, a lány ezt lájkolja és ":$:$:$" -t ír.
Párszor amikor rákérdezem hogy kamozunk-e azt mondja már mással (azzal a pasival aki udvarol neki).
Szerintetek oda van érte a lány? Vagy ne idegeskedjek feleslegesen?
Nagyon látszik rajta hogy tetszem neki és egyszer írt is egy ilyet hogy "Szere..:$(L)(L)"..
Már korábban smároltunk de abból nem lett semmi mert volt barátja, de már szakítottak..
Szóval lányok, szerintetek tetszik neki a másik pasi vagy csak kedvesség?
Köszi a válaszokat ! :)
Kész elég..
A pasi megint írt az üzenőfalára amiben van egy "(L)" is erre mit ír rá a lány aki tetszik? ":$:$ (L)(L)" kész elegem van..
Miért kellett nekem beleszeretnem :'(
Nah, megtalálta a kérdésemet, égés a köbön, de nem ilyennek ismerem, nem olyan mint amilyet írtatok.
De kösz a válaszokat..
Hát érettnek érett szerintem, csak nagyon szarul esett hogy írkál az üzenőfalára ilyen dolgokat..
Mindegy, azt mondta csak jóbarátja, hát szeretném elhinni, lehet hogy igazat mond de az a bizonyos 3. személy szerintem többet akar..
De megkaptam a válaszomat.. (Bár nem nagyon tudom elhinni az első 2 választ, de nem is akarom) :|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!