Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon féltékeny vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon féltékeny vagyok, normális ez?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akit ma hazakísérek és le szeretném smárolni (85% hogy hagyná).

Van egy másik pasi, aki udvarol neki, bókokat ír FB-n az üzenőfalára hogy így szép meg úgy szép, a lány ezt lájkolja és ":$:$:$" -t ír.

Párszor amikor rákérdezem hogy kamozunk-e azt mondja már mással (azzal a pasival aki udvarol neki).

Szerintetek oda van érte a lány? Vagy ne idegeskedjek feleslegesen?

Nagyon látszik rajta hogy tetszem neki és egyszer írt is egy ilyet hogy "Szere..:$(L)(L)"..

Már korábban smároltunk de abból nem lett semmi mert volt barátja, de már szakítottak..

Szóval lányok, szerintetek tetszik neki a másik pasi vagy csak kedvesség?

Köszi a válaszokat ! :)

2011. márc. 12. 13:34
 1/8 anonim ***** válasza:
sztm gyűjti a férfiskalpokat, hogy elhenceghessen a bnőinek, hogy neki mennyi pasival volt dolga. ha nem tévedek a 13-16 éves korosztályba esik?
2011. márc. 12. 13:36
 2/8 A kérdező kommentje:
Eltaláltad.. A másik pasi 17, én 14 és a lány is 14..
2011. márc. 12. 13:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem csak azért csinálja h minél több pasi odalegyen érte,magyarul csak gyűjti őket,és úgy van vele ha valamelyik nagyon bejön neki, akkor esetleg lehet több a "barátságnál"! Nekem a barátnőm ugyanilyen,gyűlölöm az ilyen embereket akik hülyítik a pasikat:S
2011. márc. 12. 13:49
 4/8 A kérdező kommentje:

Kész elég..

A pasi megint írt az üzenőfalára amiben van egy "(L)" is erre mit ír rá a lány aki tetszik? ":$:$ (L)(L)" kész elegem van..

Miért kellett nekem beleszeretnem :'(

2011. márc. 12. 14:16
 5/8 anonim ***** válasza:
sok köcsög facebook ratyi meg msn meg minden hülyeség. milenne ha élnétek és pl ha ilyen szinten vagytok kimennétek a plázába?
2011. márc. 12. 14:56
 6/8 A kérdező kommentje:

Nah, megtalálta a kérdésemet, égés a köbön, de nem ilyennek ismerem, nem olyan mint amilyet írtatok.

De kösz a válaszokat..

2011. márc. 12. 18:03
 7/8 anonim ***** válasza:
alig van érett tini manapség...
2011. márc. 12. 19:26
 8/8 A kérdező kommentje:

Hát érettnek érett szerintem, csak nagyon szarul esett hogy írkál az üzenőfalára ilyen dolgokat..

Mindegy, azt mondta csak jóbarátja, hát szeretném elhinni, lehet hogy igazat mond de az a bizonyos 3. személy szerintem többet akar..

De megkaptam a válaszomat.. (Bár nem nagyon tudom elhinni az első 2 választ, de nem is akarom) :|

2011. márc. 12. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!