Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit gondolnátok arról a pasiról, aki először nem visz el sehova titeket csak sétálni akar vagy ülni egy parkban pl?
Nálam az első randi mindig ilyen, sétálunk egyet valami szép helyen, leülünk, veszünk egy italt vagy fagyit. Első találkozóra csak nem viszem el moziba, ennek az a lényege, hogy beszélgessünk, megismerjük egymást. Drága étterembe sem fogunk menni első alkalommal, hiszen nem is ismerem őt. A beülős helyeket sem szeretem annyira, zavar annyi ideig egy helyben lenni, ha oda megyünk, akkor is egybekötöm sétával. Ha lesz több randi, akkor lehet mozi, drága étterem, koncert, opera, akármi.
Ja most nézem, lányokat kérdeztél, de ha már ennyit írtam, elküldöm, hátha hasznos valakinek. 21/F
Első randira pont jó ez is.
Így könnyebb meghatározni, hogy valóban tetszik-e a másik személyisége, vagy csak azért vagyok eufóriában, mert épp a kedvenc fagyimat eszem a kedvenc fagyizómban.
Majd a többi randin vidd el, de akkor se mozizni!
17/L
az oké hogy a randi az ismerkedésről szól, csak mi van akkor ha a lány visszahuzodobb vagy afiú van zavarban és egyszerűen elhal a beszélgetés mert nem tudják mit "illik" kérdezni?
engem anno a volt párom a augusztus 20-i tüzijátékra vitt el. ez volt az első konkrét randi, mert kb egy hónapja ismertük egymást, mert egy barátnőm társaságába tartozott, ahova én egy karaoke parti alkalmával kerültem be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!