Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti mit gondolnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mit gondolnátok arról a pasiról, aki először nem visz el sehova titeket csak sétálni akar vagy ülni egy parkban pl?

Figyelt kérdés

2013. jún. 20. 10:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nálam az első randi mindig ilyen, sétálunk egyet valami szép helyen, leülünk, veszünk egy italt vagy fagyit. Első találkozóra csak nem viszem el moziba, ennek az a lényege, hogy beszélgessünk, megismerjük egymást. Drága étterembe sem fogunk menni első alkalommal, hiszen nem is ismerem őt. A beülős helyeket sem szeretem annyira, zavar annyi ideig egy helyben lenni, ha oda megyünk, akkor is egybekötöm sétával. Ha lesz több randi, akkor lehet mozi, drága étterem, koncert, opera, akármi.

Ja most nézem, lányokat kérdeztél, de ha már ennyit írtam, elküldöm, hátha hasznos valakinek. 21/F

2013. jún. 20. 10:52
 12/16 anonim ***** válasza:
az szerintm régen rossz ha vannak nagy hallgatások. Én sosem tudtam mit ekzedeni az ilyen randikkal, az más hogy én alapból túlbeszéltem egy hallgatag embert. Természetesen hagytam volna szóhoz jutni de ha nem tudott mit mondani akkor mondtam én tovább, az más hogy nem volt több randi. Szeritnem első randikon van miről ebszlni, annyi téma van mivel nem simeritek egymást. Mi a féjemmel 5 és fél év után is tudunk miről ebszélni, ha nem igy lenne nem is lenne érteleme.
2013. jún. 20. 10:54
 13/16 anonim ***** válasza:

Első randira pont jó ez is.

Így könnyebb meghatározni, hogy valóban tetszik-e a másik személyisége, vagy csak azért vagyok eufóriában, mert épp a kedvenc fagyimat eszem a kedvenc fagyizómban.

Majd a többi randin vidd el, de akkor se mozizni!

17/L

2013. jún. 20. 11:08
 14/16 anonim ***** válasza:
Hát, egész randin szerintem unalmas lenne végig sétálni, meg ülni egy parkban. Akkor már inkább üljünk be valahova kajálni(pizzázni) vagy meginni valamit(kólát...) vagy bármi.
2013. jún. 20. 11:19
 15/16 anonim ***** válasza:

az oké hogy a randi az ismerkedésről szól, csak mi van akkor ha a lány visszahuzodobb vagy afiú van zavarban és egyszerűen elhal a beszélgetés mert nem tudják mit "illik" kérdezni?

engem anno a volt párom a augusztus 20-i tüzijátékra vitt el. ez volt az első konkrét randi, mert kb egy hónapja ismertük egymást, mert egy barátnőm társaságába tartozott, ahova én egy karaoke parti alkalmával kerültem be...

2013. jún. 20. 11:47
 16/16 anonim válasza:
szerintem semmi baj ezzel, sőt én mindig ilyen sétálgatós első randira szeretek menni, vagy parkban ülni és beszélgetni. Akkor legalább csak egymásra figyeltek. Egy fagyi tényleg nem rossz ötlet, de az elég is..vagy egy ital. És tényleg ilyen melegben inkább este felé menjetek ki, mert így lehet, hogy egymás helyett csak erre a nagy melegre tudtok majd figyelni
2013. jún. 20. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!