Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van már itt több, mint 10 visszautasítása a lányoktól? Miket mondanak ilyenkor? Jól esik nektek?
http://www.youtube.com/watch?v=vtt7fTbqMyI
A jófiúk tényleg egyedül hálnak legtöbbször? Mondjuk a pasi az elején legalább randiig eljut, én még odáig sem jutottam el és csókot sem kaptam. Szánalmas vagyok?
Nem, nem vagy szánalmas. Általában én sem jutok tovább, mert valamiért mindig "érdekes" pasikkal "ver meg" a sors.
Írok néhány példát, hátha segítek vele valakinek.
Én személy szerint úgy vagyok vele, hogy bármiféle kapcsolat előtt szeretem azért megismerni a srácokat, de jó lenne, ha az elején sikerülne tisztázni, hogy akkor ő most akar-e valamit, vagy csak haverkodik. (Nem poén, buktam már leendő pasit ezért, elkezdett udvarolni, aztán kitalálta, hogy inkább csak haverok legyünk, aztán meg mégis inkább udvarolna, aztán meg inkább mégsem, végül meg mégis...)
Valamint nekem van egy olyan rigolyám, hogy ha x éve jó barátok vagyunk, ne találja már ki hirtelen (minden előzmény nélkül) a srác, hogy ő most halálosan belém van esve, és szerda hajnalról szerda napnyugtára jöjjünk már össze (sajnos erre is volt példa).
Valamint én azt is nagyon tudom értékelni, ha nem siet annyira a (fiatal)ember, hogy első találkozáskor, olyan egy-másfél óra beszélgetés után "csináljunk ezt-azt".
Általában azt is szoktam értékelni, ha eleinte ő érdeklődik afelől, hogy mikor tudunk összefutni, és esetleg még a véleményemet is kikéri a programról. Ja, és az első néhány hétben engem kifejezetten zavar, ha szinte félóránként telefonál, hogy mi újság. (Oké, ezt később sem szeretem, de az elején nagyon el lehet szúrni az ilyesmivel.) Az meg még jobban irritál, amikor a találkozó/randi/akármi után húsz perccel felhív, hogy, "Na, hogy érezted magad?". Okké, értem én, hogy friss kapcsolat, nagy rajongás, de azért némi levegőt szeretek kapni.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!