Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nincs barátnőm már 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs barátnőm már 3 éve? 20/F

Figyelt kérdés
20 éves sportos testalkatú fiú vagyok és pont ma hogy 3 éve nincs barátnőm. Már nagyon szeretnék és emiatt kétségbe vagyok esve. Nem tudom mit csinálok rosszul! A visszajelzések alapján elmondhatom, hogy elég jóképű vagyok de valamit biztos rosszul csinálok! Kérlek segítsetek!
2009. okt. 12. 00:19
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Utolsónak írnám, hogy én nem hangoztattam h milyen jó parti lennék! Csupán azt írtam, hogy a VISSZAJELZÉSEK alapján jóképűnek hihetem magam!! Nem mondtam egy szóval sem h mindenkinek velem kell járnia!! ÉS azt is mondtam amit írtál h igen velem lehet vmi baj!! ezt írtam is!! Igen vannak lehetőségeim! De azok a lányok nem tetszenek! Ennyi..
2009. okt. 14. 12:49
 12/15 anonim ***** válasza:

az utolsó szerintem nem neked szánta a nem éppen kedves szavait kedves kérdező, szóval te se légy ingerült, csak az utolsó elöttinek reagált vissza. egyébként szerintem is járjál társaságba, bulizni, ilyesmi és még egy ötlet lehet h hülyeségnek tűnik de próbálkozhatsz iwiwen a csajok és pasikban is. én itt találtam meg mostani páromat. sokan csak játszanak,és mindenkit bejelölgetnek és mindenkinek irogatnak, de ott is akadnak kedves lányok.

18l

2009. okt. 18. 17:08
 13/15 anonim ***** válasza:
lehet hogy csak nagyok az elvárásaid nem?lehet van egy kevésbé csinos lány akinek tetszel,de neked nem elég.ismerkedj alaposabban és hidd el rádtalál az igazi:)
2009. okt. 18. 17:13
 14/15 anonim ***** válasza:
Melyik városban élsz? ;)
2009. okt. 18. 17:25
 15/15 A kérdező kommentje:
Szerintem meg nekem célozta az üzenetét de mindegy hagyjuk!! Am Debrecenben lakom!
2009. okt. 18. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!