Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 14 éves lány vagyok. Eddig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves lány vagyok. Eddig egy kapcsolatom volt, az se volt túl hosszú. Nektek kb. hány évesen volt első kapcsolatotok (aztán 2. )?

Figyelt kérdés
Köszi elöre is válaszokat.
2009. okt. 11. 21:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

12 évesen jöttem össze egy 2 évvel idősebb sráccal, 10 hónapig jártunk, majd most augusztusban megint egymásra találtunk. Szerelmesek vagyunk.. :) Azt hiszem, ő az igazi - sose szerettem még így senkit sem..

14/L

2009. okt. 12. 05:35
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Nekem 30 évesen. Addig meg kb. 500 egyéjszakás.
2009. okt. 12. 12:14
 13/16 anonim ***** válasza:
52%

13 évesen összejöttem egy 12 éves fiúval, akibe már kiskoromtól fogva "szerelmes" voltam. Öö. Másfél évig jártunk :D Nagyon szerettem, bár így utólag nézve, nagy f@sz volt... :\

Most pedig azthiszem találtam valakit, aki tényleg odafigyel rám. :)

Azon pedig ne keseregj, hogy még nem jártál senkivel hosszabb ideig. Nyugi, nem veled van a baj... Sajnos ebben az életkorban kevés az olyan fiú, aki lelkileg érett egy ilyen kapcsolatra. Sok sikert a megtalálásához ;)

15/L

2009. okt. 12. 13:41
 14/16 anonim ***** válasza:

még nem volt semmilyen kapcsolatom, és sajnos nem is lesz.

24/F

2009. okt. 12. 15:23
 15/16 anonim ***** válasza:
15 évesen volt az első. Második 16. Azóta nincs. 19 vagyok :(
2010. okt. 30. 21:39
 16/16 anonim ***** válasza:

Eddig egy kapcsolatom volt ami 1,5 honapig tartott. Semmi komoly nem volt kozottunk.

Akkor es most is 15 eves lany voltam\vagyok.

2013. nov. 1. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!