Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az a srác aki bevallotta,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a srác aki bevallotta, hogy minden volt nőjét megcsalta, az meg tud változni?

Figyelt kérdés
Vagy mindig csalni fog?
2013. jún. 18. 21:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az ilyen férfi egyébként nagy király. Tök jól lehet szelektálni hála neki. Aki összejön vele az ostoba ribanc, tehát nekem nem kell. :-D
2013. jún. 18. 22:54
 12/16 anonim ***** válasza:
csak rád van szüksége hogy megváltozzon, senki máásra :D
2013. jún. 18. 22:59
 13/16 anonim ***** válasza:
Lehet nem ér semmit a válaszom, mert én lány vagyok, de minden korábbi a barátomat megcsaltam... Aztán találkoztam egy olyan emberrel, aki mellett meg se fordul a fejemben:) Tehát szerintem a megfelelő társért meg lehet változni.
2013. jún. 19. 20:30
 14/16 anonim ***** válasza:
Kedves előző, a bunkók és a ribancok nem változnak soha. Idő kérdése és ezt is megcsalod...
2013. jún. 19. 21:18
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom, miért mondod ezt ilyen biztosra. Az emberek igenis meg tudnak változni.. Felnőttem, végre igazán szeretek valakit, tőle megkapok mindent, amire szükségem van, miért akarnám eltaszítani magamtól?
2013. jún. 19. 22:37
 16/16 anonim ***** válasza:

Az erkölcsileg nulla emberek azok is maradnak. Elmúlik a rózsaszín köd, és ez a srác is megy a levesbe.

A megcsalás pedig nem érettség, hanem alapjellem kérdése.

2013. jún. 19. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!