Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a srác aki bevallotta, hogy minden volt nőjét megcsalta, az meg tud változni?
Figyelt kérdés
Vagy mindig csalni fog?2013. jún. 18. 21:49
11/16 anonim válasza:
Az ilyen férfi egyébként nagy király. Tök jól lehet szelektálni hála neki. Aki összejön vele az ostoba ribanc, tehát nekem nem kell. :-D
12/16 anonim válasza:
csak rád van szüksége hogy megváltozzon, senki máásra :D
13/16 anonim válasza:
Lehet nem ér semmit a válaszom, mert én lány vagyok, de minden korábbi a barátomat megcsaltam... Aztán találkoztam egy olyan emberrel, aki mellett meg se fordul a fejemben:) Tehát szerintem a megfelelő társért meg lehet változni.
14/16 anonim válasza:
Kedves előző, a bunkók és a ribancok nem változnak soha. Idő kérdése és ezt is megcsalod...
15/16 anonim válasza:
Nem tudom, miért mondod ezt ilyen biztosra. Az emberek igenis meg tudnak változni.. Felnőttem, végre igazán szeretek valakit, tőle megkapok mindent, amire szükségem van, miért akarnám eltaszítani magamtól?
16/16 anonim válasza:
Az erkölcsileg nulla emberek azok is maradnak. Elmúlik a rózsaszín köd, és ez a srác is megy a levesbe.
A megcsalás pedig nem érettség, hanem alapjellem kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!