Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A ronda pasi miért nem kezd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ronda pasi miért nem kezd magával valamit, hogy sikeresebb legyen a lányoknál ahelyett, hogy itt vinnyog?

Figyelt kérdés
Ezt a kérdést vagy az ehhez hasonlót a lányok szokták többségében generálni. Igazuk van és csakis a pasik a disznók, hogy rondának született a többségük és életképtelenek? Tehát nem tesznek eleget a változásért? Pl plasztikai sebész minden mennyiségben?
2013. jún. 18. 20:03
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Azért nem annyira más és más az a bizonyos ízlés. Pl ott van az az úszónő, Jakabos Zsuzsa. Lehet sok pasi azt mondja, hogy bottal sem, de szerintem ők hazudnak. Azért valamilyen szinten a pasik 90%-ának bejön a csaj, ha csak egy éjszakás kaland erejéig, de akkor is. A 90%, hogy ha kb annyinak jön be egy kicsit is, az már nem nagyon lehet relatív. Relatív az kb az lehet, ha 50-50, 55-45, 60-40% ban jön be valaki valakinek vagy ehhez hasonló átlagban. Ez megosztó. De a 80-20 vagy 70-30 , 90-10 azért igenis többség. Nem relatív az a bizonyos szépség. Az azurkék görög tengerpartra a többség nem mondja azt, hogy csúnya, a romaputri lepusztuszt lakónegyedekre meg nem mondja azt a kívülálló (egy romának lehet tetszeni fog a mocsok), hogy fúh de szép takaros házikó. Ennyit a szépség mindenkinek mást jelent dologról. Van ami persze megosztó, de a legtöbb az akinek szép, az a többségnek is szép lesz valamilyen szinten.
2013. jún. 18. 20:38
 22/27 A kérdező kommentje:
Mivel a bmw ha új és jó drága típusú, akkor azért a többségnek tetszeni fog valamilyen szinten. Tehát egy csinos bmw a többség számára vonzó lesz. Nekem sem lenne ellenemre, de lehet másnak sem.
2013. jún. 18. 20:39
 23/27 anonim válasza:
de akkor sem a srác fog tetszeni neked hanem a kocsija, a lóvéja meg ezek az egyéb külsőségek, te szépnek tartod magad, biztos az is vagy én nem vitatkozom veled, az a baj hgy az ilyen csajok miatt szoktak ezen férfiaknak a gyengébb része depresszióba esni. Ha te neked nem tetszik valaki akkor ne bántsdd, tartsdd meg vagy beszéldd ki a barátnőddel, de ne bántsdd főleg hgy Ő is tudja és valószínű bántja is a dolog csak lehet nincs pénze változtatni ezeken a dolgokon!
2013. jún. 18. 20:48
 24/27 anonim ***** válasza:
Lehet hogy a többségnek is szép lesz..igazad van! Csak ezzel tudod mi a gond? az, hogy ha az aki neked tetszik és te szerelmes vagy belé nem a többséghez tartozik! Kikosaraz téged! Akkor mi van? Szép vagy vagy csúnya? Tegyük fel szép vagy..és ez esetben te ezzel mit érsz ha pont az aki neked kellene csúnyának tart téged? Innentől kezdve már csak a te önbizalmad és kiegyensúlyozott lelkivilágodon múlik, hogy hogy dolgozod ezt fel..a pasik akik itt sírnak azok nem tudják ezt feldolgozni jön a végletes következtetést, hogy ők senkinek se kellenek és megy a világfájdalom..pedig csak arról van szó, hogy nem tetszhet mindenki mindenkinek és csajozni kell tovább!
2013. jún. 18. 20:49
 25/27 anonim ***** válasza:
Márpedig én nem fogok elmenni plasztikai sebészhez, pedig eláll a fülem, van két becsületes lapátom :) 10-en éves koromban, mindig arról ábrándoztam,hogy ha lesz rá pénzem,akkor elmegyek vele plasztikai sebészhez, most hogy lenne rá pénzem már nem akarom. Úgy gondolom,lehet,hogy hülyén,hogy az már nem "én" lennék. Vagy kellek majd valakinek így, ahogy vagyok, vagy ha nem akkor egyedül maradok, ez van :)
2013. jún. 18. 21:39
 26/27 anonim ***** válasza:
Hm ez jutott eszembe azokról, akik a rondákat szidják: http://www.youtube.com/watch?v=ls6bMXLWK_w
2013. jún. 19. 11:03
 27/27 anonim ***** válasza:
Kérdező, te buta vagy, mint a föld, költözz Amerikába.
2013. jún. 20. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!