Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ronda pasi miért nem kezd magával valamit, hogy sikeresebb legyen a lányoknál ahelyett, hogy itt vinnyog?
Azért egy kis igazság van benne.
Van aki a külsején ugye nem tud változtatni, most ne a hajat meg a szemöldököt vegyük, meg hogy duci e vagy sem.
Hanem az egész arcot, legtöbb esetben Orr és Fülek, és igen ez pénz.
És abban is van igazság hogy vannak nők még 20-25 felett is jócskán akiknél mutathatsz te bármilyen fantasztikus belsőt akkor sem lesz semmi a külsőd miatt.
Mert a külső igen is fontos , nekem is fontos.
Te sem gondolkodol logikusan! Ki a ronda pasi? Szerinted meg az ismerősi köröd szerint? Ki nem sz@rja le!
Aztán ki a jó pasi? Aki valakinek ronda pasi az másnak álompasi a szépség nem objektív mindenki által egységesen elfogadott...nekem sem tetszik minden nő...valaki hiába szereti a topmodell nőket pl azok közül is válogat, mert nem biztos, hogy mindegyik tetszik pl nem jön be a szeme vagy a hangja vagy csak simán valamiért ellenszenves!
Innentől kezdve a "ronda pasi" a jó pasivá válás folyamán elrontja azt az esélyt is, hogy megtalálja azt a lányt akinek ő tetszik, mert olyanná akarja formálni magát ami -általánosságban- mindenkinek tetszik csak olyan ember nincs aki mindenkinek tetszik...te is kérdező tuti van olyan ember aki szerint te csúnya/ronda ember vagy..más meg lefeküdne veled, mert te vagy az etalon! Na akkor te mivé is formálnád magad? Lehet amilyenné válnál pont az nem tetszene annak aki neked tetszik! A rondaság..szépség mindenkinek más és ez így van jól! Szeretnéd ha a párod a föld népességének 99% bejönne és el akarnák tőled szedni? Nem hinném! Csak annak kell tetszeni aki neked is tetszik a többiek meg magasról le vannak sz@rva!
A ronda pasik csak saját maguk szemében rondák..visszautasításban pedig mindenkinek van része és lesz is bőven élete során..vagy ismersz olyat akit soha de soha senki nem utasított vissza életében? Csak aki helyén kezeli talpra áll és nem deformálódik a személyisége aki meg mindenkinek tetszeni akar deformált lesz a személyisége és szétfordul! Nekem pl tetszett egy nő a pösze orra miatt a másiknak meg olyan édes elálló fülei voltak..ha plasztikáztatták volna magukat, mert az szép akkor én csúnyának találtam volna őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!