Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek, ha a lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek, ha a lány 24 a fiú 20 lesz?

Figyelt kérdés
Egészen eddig csak idősebb barátaim voltak. Volt jóval idősebb is. Randiztam sok fiúval mostanság, de mind csalódottak, megkeseredettek voltak. Mióta ismerem ezt a fiatal fiút a szemében a csodálaton és a vágy van a szemében. Úgy bánik velem, mint egy istennővel, akit nem kaphat meg, mert én úgy érzem, hogy elítélnének miatta. Pedig egyre többet gondolok rá és félek, hogy bele fogok szeretni. Mit gondoltok? Lenne értelme? A szüleim, a családom mind ellenem lennének, ez biztos. Szerintük érett férfiakkal kell foglalkoznom, akik családot akarnak és van egzisztenicájuk. Szép és jó és vannak is lehetőségeim, de én már belefáradtam a sok csalódásba.
2009. okt. 11. 20:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
szerintem nem számít a kor....ne érdekeljen mások véleménye
2009. okt. 11. 20:12
 2/14 anonim ***** válasza:
Teljesen megértelek. Szerintem próbáld meg vele. Nekem is volt egy 3 évvel fiatalabb barátom, igaz vége lett, de életem legjobb egy évét töltöttem vele. Már csak az emlékek miatt is megérte vele lenni.
2009. okt. 11. 20:13
 3/14 anonim ***** válasza:
***vára ne a korkülönbséggel meg az ellenséges környezettel törődj, ha neked tetszik, vágj bele.
2009. okt. 11. 22:46
 4/14 anonim ***** válasza:

Én is ezt mondom. Attól még nem dől össze a világ, csak mert egy nálad valamivel fiatalabb sráccal jössz össze. A szüleid véleménye meg fog változni szerintem, ha megismerik.

Biztos jó okod volt rá, hogy őt válaszd. :)

Szóval, hajrá ;)

Krisz

2009. okt. 12. 09:21
 5/14 anonim válasza:
A szerelem a lényeg más nem számít...
2009. okt. 14. 08:24
 6/14 anonim ***** válasza:
Előbb utóbb bukta, vagy kinlódás. csak felkészítelek. Persze nem törvényszerű. Az őszinte.
2009. okt. 14. 09:10
 7/14 anonim ***** válasza:

szerintem kicsit lemaradtál az agyadhoz képest mert már beleszerettél!!!!!!!!

szerintem próbálkozz meg vele ha másra nem lesz jó egy két orgazmusra jólehet a srác...de amugy meg a kor nem számít ha szerelem van bármit le lehet gyűrni

amugy meg mi köze van a családodnak ehhez mindketten nagykorúak vagytok senkinek semmi köze ehhez ez csak a ti dolgotok

2009. okt. 14. 10:59
 8/14 anonim ***** válasza:

Egzisztenciát kialakítani nem olyan nagy dolog, főleg ha segít az embernek valaki. Ketten különben is sokkal könnyebb.

Mások szövegelése nem érdekel!

Azzal akarok lenni, akit szeretek!

Akit nem szeretek, azzal nem akarok lenni!

Ha a szüleim ki akarnak tagadni lényegtelen dolgok miatt, akkor tagadjanak ki! Asszem az Esmeraldában láttam ilyet utoljára.

Ha jót akarsz magadnak, akkor buta dolgokkal és buta emberekkel nem foglalkozol!

Szép napot!

2009. okt. 14. 11:01
 9/14 anonim ***** válasza:

A te életed te irányítod. A vonzalom pedig nem választás kérdése istennő:D

Azt döntsd el hogy egy próbát megér számodra a dolog vagy nem? Legfeljebb pár hónapot együtt vagy vele aztán szétmentek ha nem válik be. Csak tapasztalattal leszel gazdagabb.

Jakomo 25F

2009. okt. 14. 12:17
 10/14 anonim ***** válasza:
Szerintem 4 év még egyátalán nem lényeges különbség 10 év fölött már gondok lehetnek
2009. okt. 14. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!