Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 év körüli pasik! Ha egy fiatalabb lánnyal találkoztok, hogy szeretitek a körmét? Milyen a vonzó köröm és milyen a taszító köröm?
Figyelt kérdés
Neonszínű, egyszínű, mintás, francia, vagy sima... Hogy legyen?2013. jún. 18. 08:59
1/14 anonim válasza:
Inkább nem mondok semmit az ilyen kérdésekre...
2/14 anonim válasza:
1: 16 évesen nem érzem magam pasinak, inkább srácnak vagy fiúnak!
2: sima, az ilyen neonos akármitől hányok, azt hagyd meg a r*bancoknak
3/14 anonim válasza:
Miért akar minden tini felnőttek életét élni?bezzeg a munka és a tanulás büdös...
5/14 anonim válasza:
Először is tanuld meg azt,hogy nem azért kell felvenned valamilyen ruhát,befestened a hajad vagy kikenni a körmöd,hogy tetsszél a fiúknak. Azt csináld ami neked jól esik és tetszik, amelyik pasinak meg nem tetszik az nem néz rád. Ilyen egyszerű.
6/14 anonim válasza:
Felnőtt életet? Ugyan már! Nemrég kavartam 18 éves létemre egy 15 éves lánnyal... tiszta hülye a szerelemhez... kijártam vele ölelgettem stb ő meg szart az egészre pedig ő keresett meg és ő mondta hogy "szeret". Fogalma sincs róla hogy mit kell csinálnia. És nem csak 1 példából indulok ki, tudok még 100szor ennyit.
7/14 anonim válasza:
Engem különösebben nem érdekel a körme, mindenkinek más áll jól. Inkább legyen egyénisége, találja meg a saját stílusát, ne mások döntsék el hogyan nézzen ki.
8/14 anonim válasza:
hát figyelj legyen neki ápolt meg legyen neki mondjuk francia és akkor kalap kábát:)))
9/14 anonim válasza:
"15 év körüli pasik!"
Eddig tudtam olvasni... xD Ez egy vicc!!! xD
10/14 anonim válasza:
Sima rövidrevágott. Nekem ez a legszebb, mert ez a legápoltabb és természetes.
Taszít a műköröm meg a csicsás minta. Ha már muszáj festeni, akkor legyen egyszínű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!