Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-18 éves fiúk! Hány éves lányokkal járnátok?
Min. 13(ha idősebbnek néz ki a koránál)
Max. 16
16/F
18/F vagyok
Ha nem egy éretlen tinip*csa, hanem vannak értelmes gondolatai is, akkor szívesen járnék egy 14 évessel is, de eddig még ilyennel nem sokszor találkoztam. Ez a korosztály még a kislány kategória, de mondom, ha látszik rajta, hogy kicsit érettebb értelmileg, akkor járnék vele.
Felső korhatár kb 18. Már csak azért is, mert az idősebb lányok éretlennek tartanának magukhoz (szerintem). Ha mégsem, akkor is max 19 évessel járnék vagy 20, de inkább 19.
Nem véletlenül beszéltem értelmi szintről. Ezzel nem felvágni akarok, vagy ilyesmi, csak nem pedó vagyok vagy ilyesmi, aki csak fiatalokat akar döngetni. Persze, fontos az is hogy jól nézzen ki, de szerintem fontos a belső érték, ha szabad ilyen közhelyesen fogalmaznom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!