Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem magam "alsóbbrendűnek" a szép lányokhoz képest?
Figyelt kérdés
Mármint pasi vagyok, de képtelen vagyok normálisan viselkedni egy szép csajjal, mert úgy érzem, hogy á ő jobb nálam, és biztos esélyem se lenne nála. A dologgal az a probléma, hogy csak azok a lányok vonzanak, akikkel kapcsolatban ezt érzem (vagy ezt érzem azzal kapcsolatban, aki vonz?).2013. jún. 17. 12:42
1/9 anonim válasza:
Szerintem ezzel sokan vannak így
2/9 anonim válasza:
Hát meg is válaszoltad.Legyen több önbizalmad, a külső nem minden.Ha meg rágörcsölsz csak mindent elrontasz.
Mind emberek vagyunk akár ilyen akár olyan külső adottságokkal,nem csak ez számít:) Amúgy ha nem vagy elégedett magaddal sportolj valamit vagy járj el kondizni,biztos dob az önbizalmadon valamennyit:)
3/9 anonim válasza:
Önbizalomhiány.
Sok olyan embernek, aki saccra megvan 95 kg olyan durván beszólt már nekem, megpróbált beoltani, hogy elhiszem, hogy hatalmas pofával rendelkeznek a külsejük ellenére is.
17/L
4/9 anonim válasza:
17/L, a beszólás az egy dolog. a másik meg az, hogy könnyen lehet, hogy sokkal szebbnek találnak maguknál és azért teszik ezt, mert ezzel kicsit lenyugtatják magukat, ha téged felhúznak.
5/9 anonim válasza:
üdv a klubban! a helyzet az, hogy jobbak is, mert szépek!
25F
6/9 anonim válasza:
Attól,hogy Te beletörődtél ebbe kedves utolsó, még nem kell hülye tanácsokat adni másnak is,hogy elvedd a kedvét egy életre:P
7/9 A kérdező kommentje:
Jó, azért valakinek az értékét nem hiszem, hogy csak a szépsége határozza meg. Tudatosan nem tartom őket jobbnak magamnál, csak amikor ott lenne a szitu, hogy akkor próbálkozzam náluk, akkor annak "érzem".
2013. jún. 17. 14:41
8/9 anonim válasza:
:D Velem ugyan ez van, csak fordítva :P Mármint lány vagyok, és a helyes pasik láttán zavarba jövök. Aki nem tetszik annyira külsőre, azzal simán eltudok beszélgetni :)
21L
9/9 anonim válasza:
Szerintem csak kissé önbizalomhiányos vagy :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!