Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért vagytok bizalmatlanok a férfiakkal szemben?
1-es!
Te egy primitív barom vagy.
Mi meg azt halljuk, hogy a nők agyba-főbe csalják a pasijaikat, meg csakis a pénzre mennek, önzőek, hisztisek, elviselhetetlenek, telhetetlenek, szex előtt mindig "fáj a fejük",stb..
Na, akkor kinek van igaza????
Az a durva, hogy az 1-essel elég sokan egyetértenek, holott egy üres általánosítást böfögött ide.
A férfiak többsége nem ilyen és a nők többsége sem csakis a pénzre megy...vagyok olyan intelligens,hogy ezt belátom, te kis leszbikus.
Én alapvetően mindenkivel bizalmatlan vagyok,részben mert ilyen az alaptermészetem,részben mert sokat csalódtam már.Különben az az elvet vallom,hogy jobb félni,mint megijedni.Persze ez változhat,amint jobban kiismerem az illetőt.
A többi nő nevében viszont nem tudok nyilatkozni,hiszen nincs két egyforma sorsú és gondolkodású ember,ők tudják,mi okuk van a bizalmatlanságra,már aki ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!