Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez szerintetek nem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerintetek nem volt köcs**gség?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik megpróbáltam elmondani de rám se sz@rt a barátnőinek kellet mondaniuk neki hogy legalább hallgasson meg de csak azt mondogatta hogy van barátja egy szót nem tudtam mondani :-(

2013. jún. 15. 20:26
 1/10 anonim ***** válasza:
de, és ezt egyszer én is megcsináltam, és nagyon bűntudatom volt utánna
2013. jún. 15. 20:28
 2/10 anonim ***** válasza:

Az,hogy nem figyelt,az de.

De ha értette és ezért elmondta,hogy van barátja,akkor nem kellett volna folytatni.

2013. jún. 15. 20:29
 3/10 Pain for Pleasure ***** válasza:
De, legalább végig hallgathatott volna.
2013. jún. 15. 20:29
 4/10 anonim ***** válasza:

az volt, illett volna végighallgatnia

viszont ha tudtad, hogy barátja van akkor miért próbálkoztál?

2013. jún. 15. 20:30
 5/10 A kérdező kommentje:
Kössz a gyors válasz
2013. jún. 15. 20:30
 6/10 A kérdező kommentje:
De én nem tudtam hogy barátja van és elkezdtem mondani aztán ő folytatta már én hallgattam őt
2013. jún. 15. 20:32
 7/10 anonim ***** válasza:
Tudod, az egy dolog, hogy neked jogod van elmondani az érzéseidet, de sajnos nagyon sokan nem adnak esélyt a másiknak. Meghallgathatott volna téged a csaj, de így remélhetőleg le tudod zárni magadban a dolgot. Keress valaki mást, akibe legalább annyi intelligencia szorult, hogy végighallgat, még akkor is, ha van valakije.
2013. jún. 15. 20:32
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó
2013. jún. 15. 20:35
 9/10 anonim ***** válasza:
A másiknak is joga van nem meghallgatni! Miért lenne bunkó? Elvégre nem kötelessége. Arról nem is beszélve, hogy az eszedbe jut, hogy tálan ő érezte magát cikin, kellemetlenül, hogy a barátnői előtt ráadásul még foglalt is és ilyen zavarbaesjtő helyzetbe hozod!?
2013. jún. 15. 20:37
 10/10 anonim ***** válasza:

kimondottan paraszt dolog volt! én udorodom az ilyen bunkó emberektől és mocskosul remélem, hogy egyszer velük is így fognak bánni!

nem ismerem a sztori hátterét, de ha előtte még nem küldött el akkor illene meghallgatni a másikat, hogy felnőtt módjára le tudjátok rendezni korrekten. velem is előfordult már és rohadtl sz*arul esett! kívánom minden ilyen parasztnak, hogy velük is így bánjanak!

2013. jún. 15. 21:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!