Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem tudom h tetszem-e a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom h tetszem-e a lánynak :S Rátérjek a lényegre?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki bejön nekem.. és mondhatom h majdnem jól ismerem.. 1 baki van h nem tudok eligazodni rajta h most tetszem-e neki vagy sem. (én 17 ő 15 éves) Nemrég lett vége egy kapcsolatának és ezért is félek lépni.( egyébként a lány tudja h bejön nekem). A lényeg az hogy nem szeretnék hiába próbálkozni amikor közbe semmi esélyem nem lehet nála.

Lányok ti hogy viszonyultok ahoz ha megkérdezik tőletek kis ismeretség után h "tetszem neked"?

2009. okt. 10. 21:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Én elpirulok:D Amugy én a helyedbe nem kérdezném meg mert nagyon nyomulos szöveg, az én kedvemet el is venné. Elöszőr is beszélgess vele egy kicsit többet mint most szoktál és egy idő után hozd fel a témát,de nagyon gondold meg hogy mikor és ne is igy kérdezd meg ahogy te irtad.Hivd el randira és kiderül.
2009. okt. 10. 21:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Jah és még vmi. egyszer sikerült vele kisebb ideig beszélgetni, másnap érdeklődtem h lenne e kedve megismételni és ő olyan választ adott h persze... csak a hete túl zsúfolt és nem ér rá. Azóta eltel egy kis idő.. nagyon nem is láttam meg beszélni se beszéltünk.. Szerintetek kérdezzem meg még1x h lenne-e kedve újra?
2009. okt. 10. 22:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok. Én utálom, ha valaki "bejelenti" nekem. Én azokhoz a pasikhoz vonzódom, akiknek van fantáziájuk. Azaz: valamilyen módját megtalálják az érzelmeik kifejezésére. Pl. én kedvelem, ha egy számot dedikálnak nekem (kaptam már olyan válogatást, amit a barátom nekem készített. Célirányos dalok voltak rajta, amelyek kifejezték azt, amit ö nem tudott...) De bármi... A lányok még a mütyür-tárgyaknak is örülnek, amely valami "üzenet" hordozója lehet........ S úgyis látni fogod, hogy tetszik-e neki...Csak ne mondd ki, kérlek!! Az gázos lehet, ha visszautasít!!!
2009. okt. 10. 23:33
 4/4 anonim válasza:
SOk sikert!
2013. márc. 16. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!