Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egybol raterjek vagy kesobb?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egybol raterjek vagy kesobb? (lent)

Figyelt kérdés
Arrol van szo hogy most jott suliba 1 uj lany szuneteken latom hogy mindig egyedul van nem latom mas lanyokkat/fiukkal szerintem nagyon visszahuzodo.Nekem tetszik a lany o 15eves en 17 ha odamegyek hozza szuneten akkor elobb csak szimplan beszelgessek vele vag y1bol probaljaka lenyegre torni??Es ha inkabb csak beszelgessunk mas dolgokrol utana mennyi ido mulva terjek at a "parkapcsolat" temara?Kossz a rendes valaszokat.Az idetleneket meg nem kerem meg az ilyen tanulj meg elore hejesen irni meg stb-sem nem valami irodalmi oldalon vagyunk hog yhejesen "muszaly" irni:)
2011. okt. 3. 20:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Majd egy pizsi-partyn told ezt:

"Kő kóla?"

"Gyüssz topogni gecó?"

2011. okt. 3. 20:44
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
először mindenképp ismerkedj meg vele... beszélgess hétköznapi dolgokról: hogy hívják, honnan jött stb. ilyenek...és majd ha már nagyon jóba lesztek, akkor érdemes szerintem megmondani, hogy tetszik neked.
2011. okt. 3. 20:45
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg vissza húzódó, akkor nehogy ajtóstól a házba rontsál! Először csak beszélgess vele, de ne mint szimpla barát, tehát apró bókok, majd amikor már kellőkép feloldódik a környezetedben, utána már célozhatsz rá vagy be is vallhatod :) Sok sikert :)
2011. okt. 3. 20:46
 4/11 anonim ***** válasza:
Semmiképpen se térj rá a lényegre, csak beszélj vele és hívd el randizni. Elvégre nem tudod, hogy mit érez vagy hogy tudja-e ki vagy egyáltalán és ha úgy mész oda,hogy : Te vagy a legszebb lány akit eddig láttam meg hasonló baromságok és egyből azt kérdezed járna-e veled akkor lepattint.
 5/11 anonim ***** válasza:

Pedig nem ártana megtanulni csodálatos nyelvünk szavait rendesen, helyesen leírni ... na mind1

A kérdésedre válaszolva: ismerd meg először, ne akarj egyből párkapcsolatot, mert ha rájössz, hogy mégse szeretnél vele járni, de ő már beleélte magát, akkor nagyon megbántanád és akár komolyabb lelki sérüléseket is okozhatsz neki.

Tehát előbb ismerd meg, beszélgess vele olyan témákról, amiből megtudod, hogy mi a hobbija, mit szeret, stb.

Remélem hasznos a válasz ;)

6/11 anonim ***** válasza:

-------------------------------------------------------

Látszik hogy 17 éves, tapasztalatlan kisfiú vagy. Igaz, én 4 évvel vagyok csak idősebb nálad, de azért van annyi eszem hogy mikor, mit mondok.

Az első, ami a legfontosabb, az az, hogy TE, ismétlem -> TE menj oda hozzá, de minél előbb, már holnap! Akár az 1. szünetben vagy az első óra előtt. Ha meglátod, menj oda hozzá, és beszélgess vele, kérdezgesd olyan dolgokról először is, ami az iskolával kapcsolatos. Az ilyen hülyeségedet meg hogy párkapcsolat szerintem told át két-három héttel, mert először meg kell ismerni a lányt, de mindegy, ebből is látszik hogy agyilag éretlen vagy.

-------------------------------------------------------

2011. okt. 3. 21:01
 7/11 A kérdező kommentje:
Koszi az eddigi valaszokat.Meg azt tennem hozza hogy felenk vagyok,meg nem volt csajom:| de erte megprobalom legyurni a felenksegem es lehet konyebb is lessz hozzamenni mivel visszahuzodo mindha 1plazacicahoz mennek aki 1-1 helyzetben ki si gunyolna.Es milyen temarol beszeljunk.Megkerdem nevet,MSN,hobbi,hova valosi e smeg miket hozzak fol?:)
2011. okt. 3. 21:02
 8/11 anonim ***** válasza:
hát mivel új lány, megkérdezheted h tetszik-e neki a suli, vannak-e már barátai...
2011. okt. 3. 22:33
 9/11 A kérdező kommentje:
En ma is odamentem volna hozza csak egesz nap alatt 2-3szor lattam es akk is az osztajtarsaival van mikor szuneten mennek at a masik osztajba szuneteken tobbet nem igen ul kint csak az osztalyban oda meg nem mentem be.
2011. okt. 4. 14:16
 10/11 anonim ***** válasza:
Tetszik, nem tetszik - először egy helyesírási szótárt kellene elővenni. Így egy műveletlen parasztnak fog gondolni, mivel én is annak gondollak elsőre, a stílusod alapján. Keressél egy magadhoz valót. Igen, én is a "teccő gecó, kő kóla?" és a "gyüssz topogni gecó?" frázisokat tudnám elsőként ajánlani. Ha megy, akkor hozzád való. Ha nem, akkor feletted áll. S mint tudjuk, a sasok nem közösködnek a gilisztákkal... hagyd elrepülni.
2011. okt. 23. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!