Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szingli lányok hogyan töltik a napjaikat?
Figyelt kérdés
Mit szeretnek csinálni?2013. jún. 12. 16:21
1/10 anonim válasza:
én kockultam és a családommal voltam :)
2/10 anonim válasza:
Ugyan úgy mint a kapcsolatban lévő csajok, csak ezek a lányok azt az időt amit a barátjukkal töltenék azt a barátnőikkel vagy otthon töltik.
3/10 anonim válasza:
Dolgozom, tanulok, barátokkal találkozom, családdal vagyok.
5/10 anonim válasza:
sírok egész nap.
úristen. hát mit csinálnék?! tanulok, dolgozom, a barátaimmal vagyok, olvasok, filmet nézek, zenét hallgatok...
6/10 anonim válasza:
barátokkal vagyok, filmezek, mozizok, zenéthallgatok, tévézek, vásárolgatok, plázázok..és persze válaszolok itt a kérdésekre:)
7/10 anonim válasza:
Az élet nem abból áll, hogy valakinek barátja van. Ugyanazt csinálják, mint más átlagos ember.
8/10 anonim válasza:
Én általában flörtölgetni szoktam mert az tereli el leginkább a gondolataim a volt páromról :).
Persze mást is csinálok horgászok ,biciklizek,macskázok stb :D
21/L
10/10 anonim válasza:
Akkor lehetsz boldog és sikeres, ha önmagad miatt vagy az és nem azért, mert van párod vagy nincs! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!