Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 20-22 év körüli lányokhoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-22 év körüli lányokhoz szól a kérdés. Mit vártok el egy randin, milyen egy tökéletes randi számotokra?

Figyelt kérdés
Milyen programokat szerettek, kell-e mindenképpen valami különleges program, vagy egy séta, beszélgetés, összebújás egy padon stb. jobb? A fiútól mit vártok el? stb stb. Kíváncsi vagyok! Köszönöm előre is a válaszokat!
2013. jún. 12. 13:54
 1/6 anonim ***** válasza:
a randin legyen közvetlen, természetes, irányitsa a beszélgetést, ha esetleg elakadnánk, ne kelljen mindent harapófogóval kihúzni belőle. Legyen érdeklődő, figyelmes, kedves, de csak ha számára ez a természetes, nem kell hogy megjátsza magát. Első randira nem kell különösebb program, legjobb egy kávézó, étterem, vagy séta, fagyi ilyesmi, ahol nyugodtan, zavartalanul tudtok beszélgetni. Később lehetnek más programok is, mozi, kirándulás stb.
2013. jún. 12. 14:40
 2/6 anonim ***** válasza:
én annyit még hozzátennék az előttem szólóhoz, hogy tessék gálánsan viselkedni. nincs annál rosszabb, amikor nem nyitod ki egy lánynak az ajtót vagy nem engeded előre menni. én ettől egy randin kis híján dobtam egy hátast. :D
2013. jún. 12. 15:23
 3/6 anonim ***** válasza:
az első válaszoló vagyok. Én is elvárom, hogy gáláns legyen a férfi, viszont, hozzá kell tenni, hogy nem mindenki szereti ezt az ajtónyitogatást és társait, és ha a pasinak ez nem természetes, akkor inkább ne is csinálja szerintem, mert akkor úgyis csak azért teszi, hogy ezzel megszerezze a nőt, kis idő után aztán messze nem lesz ilyen figyelmes, ha a gáláns viselkedés nem szivből jött.
2013. jún. 12. 15:26
 4/6 anonim válasza:

Gálánsság: korábban randiztam egy lánnyal, étterembe mentünk ahol nyitottam az ajtót és elsőként mentem be, majd belülről tartottam a lánynak amíg ő is bejött. Később kapcsolat lett belőle, 2 hónap után szóba került az eset és mondta, hogy mekkora bunkó voltam, hogy nem engedtem előre az első randinkon. Erre, megmagyaráztam a lelkemnek, hogy étteremben az etikett szerint a férfinak kell előre menni, ha "repül a szék", őt csapja meg először.

Azóta felhagytam tradíciós udvariaskodással, ugyanis a mai csajok nagy részének gőze nincs az etikettről :D

Kérdezőnek: ezt ne csajoktól kérdezd, ugyanis a nők nem tudják, hogy mit akarnak, ezt nekünk kell kitalálni. Egyik csaj sem fog álszentségből külső tulajdonságokat említeni. Az egyik legfontosabb dolog, hogy ápolt legyél, tiszta ruha, ne legyen koszos a cipőd, ne legyen 3 napos aljas borosta (lent sem, lehet hogy szerencséd lesz :D )

A többi tanács helytálló volt.

2013. jún. 12. 18:49
 5/6 anonim ***** válasza:
2. vagyok. tudom, hogy a férfinek kell belépnie elsőnek mondjuk egy étterembe, én arra gondoltam, hogy az illető, akivel voltam, egy az egyben becaplatott a helyre:)
2013. jún. 12. 20:01
 6/6 anonim válasza:
Nem konkrétan a te példádhoz kapcsolódóan írtam az éttermes esetet. Arra utaltam, hogy felesleges olyan illemszabályokat követni amit a nők, de hogy ne általánosítsak a korombeliek három negyede nem ismer.
2013. jún. 12. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!