Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Izgalmas, tökéletes randi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izgalmas, tökéletes randi?

Figyelt kérdés
A barátomnak szeretnék egy tökéletes randit összehozni. Valami laza dolgot szeretnék, nem túlzottan romantikusat, esetleg lehet egy egész hétvége is..... szeretnék segítséget kérni ebben.

2013. febr. 4. 12:10
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

nem tulzottan romantikusat? Egy Randin?

Akkor gyertek át hozzám lefeolyót tisztitatni... elviszi a hétvégét és nem túl romantikus

2013. febr. 4. 12:13
 2/10 anonim ***** válasza:

ma 12:13

Én szívesen átmegyek. Sokat nem értek hozzá, de szívesen megeszek, vagy megiszok bármit. §:-D

(persze csak ami erre alkalmas, mielőtt kapnám a jobbnál jobb tippeket hogy miket töltsek magamba)

2013. febr. 4. 12:16
 3/10 anonim ***** válasza:

ma 12:16

Hát a mai menüm az ugy nézki hogy reggelire két kifli a reggeli kávém mellé, de erről már lekéstél

Ebédelni olyan 4 körül fogok amikro lesz tiz perc szünetem, hogy leszaladjak a Fornettibe két sajtos rúdért.

Vacsorára meg a tegnap esti maradék Bolognai spegetti lesz sajtal :D

Nem valami bőséges menü de hát ez van ezt kell szeretni. Majd egyszer megtanulok főzni és akkor nem csak a melegszendvics fog fött étel lenni itthon :D

2013. febr. 4. 12:19
 4/10 anonim ***** válasza:

ma 12:19

Akkor megnézem a mosogató lefolyót. Abban is lehet valami maradék. §:-(

2013. febr. 4. 12:23
 5/10 anonim ***** válasza:
Áh hétvégén ki lett pucolva minden lefolyó a vizvezetékszerelő által, áldott legyen a neve mindörökké... :)
2013. febr. 4. 12:28
 6/10 anonim ***** válasza:
A mázlista szerelő.
2013. febr. 4. 12:29
 7/10 anonim válasza:
Ti mennyire hülyék vagytok..:'DDD Szegény kérdező.:D xDDD
2013. febr. 4. 12:34
 8/10 anonim ***** válasza:

ma 12:10

Milyen idősek vagytok, merre laktok, mi az érdeklődési körötök?

2013. febr. 4. 12:37
 9/10 A kérdező kommentje:
Igen tényleg poénosak vagytok, az h nem túlzottan romantikus úgy értettem hogy maga a program nem kell hogy túl nyálas legyen....ugyanis együtt vagyunk egy ideje és inkább valami újdonsággal, izgalmassal állnék elő....most jön haza külföldről....a romantikáról majd gondoskodom....
2013. febr. 4. 13:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Elmehetnetek valamit sportolni vagy kirandulni. bar en nem tudom mennyire birjatok vagy szeretitek az ilyeneket de szerintem ez egy jo program.
2013. máj. 27. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!