Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiestem a gyakorlatból (rég ismerkedtem). Jól sejtem, hogy bejövök neki? Nem szeretném letámadni a kérdéssel.
Pár hónapja ért véget egy 17 éves kapcsolatom, akivel kamasz korom óta együtt voltam. Gyakorlatilag kimaradtam a klasszikus randizásokból (vagy már nem emlékszem rá).
Van egy külföldi kollégám, akitől kb 800 kilométer választ el, de a munkánk miatt naponta beszélünk.
Kedves pasi, de kifejezetten visszahúzódó. Eddig négyszer találkoztunk személyesen, akkor is csak pár órát beszélgettünk.
Három dolog van, amit nem tudok hova tenni.
1. Hétvégén, ha nem beszélünk, akkor hiányzik.
Már is hiányolja a kollégáit? Ugye nem? Azt hiszem kicsit elcsavarta a fejem...
2. Egyre többször próbál a kedvemben járni.
Pl: közösen fejlesztünk egy alkalmazást, aminek a fejlesztői felületébe csupa olyan zenéket tölt be, amiket szeretek és erre fel is hívja a figyelmem. Pl. van itt neked valami érdekes...
3. Ha kicsit személyesebbre fordul a beszélgetésünk és láthatóan ő is jól érzi magát, akkor utána pár napig visszafogottá válik. Ez hónapok óta így megy.
Nekem kicsit bizonytalannak tűnik, Ti mit gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!