Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet normális pasit kifogni? Hol lehet csak flörtölni?
Figyelt kérdés
2009. okt. 9. 21:27
1/14 anonim válasza:
Én ugyanígy vagyok a csajokkal....
Normális csaj kéne, nem ilyen kis libák akik felénk vannak....
(bocs, off)
2/14 A kérdező kommentje:
a felénk vannak az merre is van?:D:D
2009. okt. 9. 21:37
3/14 anonim válasza:
Én esetemben XV. ker. Szentmihályin túl sok a bevásárlóközpont, plázacicák melegágya...
t
4/14 anonim válasza:
... reakció első kommentelőnek feltett kérdésre
t
5/14 A kérdező kommentje:
milyen lány az eseted akkor?
2009. okt. 9. 21:50
6/14 anonim válasza:
Én is kiváncsi lennék hol tudnék találni egy rendes fiút:)
17L
7/14 anonim válasza:
akár igazoltatás során is, vannak jó és normális pasik a rendőrök közt is. :P:)
de akár msnen, myvipen.
meg ha publikussá teszitek az emailetek, akkor fognak nektek írni páran. ;P Kitartás!!! :)
8/14 anonim válasza:
Tudom hogy sablonos, de ott ahol nem keresed. Ahol nem azt nézed meg a srácot, hogy is mutatna melletted, hanem csak simán leülsz dumálsz vele, mint egy haverral. Ez persze legtöbbször akkor van, ha alkoholt fogyasztasz. Ergo buli, kocsma, vízipipázás a barátnőiddel. Többek között ezek azok az alkalmak, amikor könnyen összejöhet valami.
9/14 anonim válasza:
Egy dugás. De nem komoly kapcsolat :)
10/14 anonim válasza:
Én is ugyan így vagyok a csajokkal. De mi a normális?
Én nem birom azokat a csajokat akik játszák az agyukat hogy ő milyen jófejek...
Sztem a buszon vannak normális emberek, attól függ hogy ki mellé ülsz le:P
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!