Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem hiszi el, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hiszi el, hogy nem akarom őt megváltoztatni?

Figyelt kérdés
A pasi kb. mindenben az ellentétem - piál, dohányzik és azt hiszem, a hűség szobrát sem róla fogják megmintázni- de nagyon szeretem és szeretnék vele járni. Erre azt mondta, hogy őt minden nő meg akarja változtati, jó útra akarja téríteni. Én nem akarom, de nem hiszi el... Tényleg nagyon szeretem, külön tetszik a szemtelensége is pl. - nagyon el vagyok kényeztetve, senki nem merne ilyen hangot megütni velem szemben, mint amilyet ő megenged néha magának. :) Komolyan nem akarom megváltoztatni- miért akarnám? Hogy olyan legyen mint a többi unalmas, bólogató kiskutya akik a környezetemben vannak??? Mit tegyek, hogy elhigyye, hogy így szeretem, ahogy van?
2013. jún. 9. 17:18
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha ezt így elmondtad neki, akkor csak idővel fogja megtapasztalni, hogy tényleg úgy jó neked ahogy van.
2013. jún. 9. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!