Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nem beszél velem többet mert lemondtam a randinkat ez normális?
Itt normálisabb és érettebb emberek vannak igy ehhez a témakörhöz tettem fel a kérdést remélem nem zavar senkit?
Egy férfivel ismerkedő fázisban vagyunk minden szép és jó nagyon odavygunk egymásért, de ezen a héten rengeteg problémám öszejött és az utolsó pillanatban lemondtam sajnos a randit (ami a mai nap lett volna) tegnap este az utolsó pillanatban, mindketten nagyon beleéltük már magunkat igy megértem hogy rosszul esett neki nagyon.
rá kb egy fél órára irtam neki egy smst hogy nem szeretném megbántani és mégis jo lesz a holnap, hivogattam gondoltam elaludt, ma is probálom hivni eggel óta de nem veszi fel a telefont és semmi.
Normális ez a szituáció?
Mit tegyek?
Segitsetek légyszives elvagyok keseredve,
Lehet,hogy még nem kelt fel vagy nemtudom.
Amúgy szerintem ez viszonylag normális reakció
Minek hívogatod folyton? Szánalmas és ijesztő (mániákus).
Ha nekem lemondanának egy randit, rögtön más programot szerveznék. Több, mint valószínű, hogy ő is így tett.
Ha érdekled még, majd visszahív, ha látja, hogy kerested. Már ha nem rémült meg a sok nem fogadott hívás láttán.
OMG! el ne kezdd "üldözni", mert akkor ennek a kapcsolatnak befellegzett. várd meg amíg ő hív, ne pitizz neki, legyen benned egy kis tartás!
ha akar valamit, akkor keresni fog téged mindenképp. ha nem jelentkezik, akkor könyveld el, h innentől más pasi után kell nézned.
Nem kell túlagyalni. Szerintem rosszul esett neki, (én is voltam így, én is durcáztam) durcázik egy fél napot aztán minden oké lesz.
Abban igazuk van a többieknek is, hogy ne üldözd, ne lény nyomulós.
De azért a szánalmasságtól ez még nagyon messze van. A kérdező korrektül kérdezett, korrekt választ érdemel.
Mit jelent az "utolsó pillanatban"? Kérdésedből úgy jött le, hogy nem pár perccel-órával, hanem még az előző nap (igaz, este) írtál neki, aztán fél órával rá meg is gondoltad magadat. Ebben az esetben szerintem nem kéne megbántódnia, sőt, kifejezetten örülnie kéne, hogy mégis összejön a dolog.
Egyébként meg nyugi, ne gondolkozd túl magad a szituáción, csak magadat marcangolod feleslegesen. Lehet tényleg csak elaludt (bár akkor jó alvókája van), vagy akármi közbejöhetett. Várd meg, míg ő keres, ne rohanj utána. Ha ezek után nem hívna fel, akkor pedig nagy valószínűséggel csak te jártál jól, mivel biztosan nem százas az illető:)
Szerintem az lehet a baja, hogy meggondoltad magad. Vagyis hogy eredetileg is tudtál volna vele találkozni, de nem akartál, utána meg mégis bele tudtad volna illeszteni a napirendedbe...Olyan mintha ezt gondolnád: "na jól van hadd örülj, mégis tudok rád időt szakítani..." ez kicsit olyan lekezelő.
De csak feltételezem, hogy így gondolkodhat. Megsértődött egy kicsit, aztán majd keresni fog szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!