Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a Viber-en látom pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a Viber-en látom pár facebook ismerősöm telószámát, akkor ők is látják az enyémet? Fiúk, ti mit tennétek, ha ott lenne egy lány száma is?

Figyelt kérdés
Akinek talán bejöttök, felhívnátok? Vagy megvárnátok, míg ő "keres" ilyen módon? Egyáltalán foglalkoznátok ezzel? Kort is!
2013. jún. 8. 09:28
 1/4 anonim ***** válasza:
attól függ hogyan állítod be azt hogy ki lássa.
2013. jún. 8. 09:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem fiú vagyok, de nekem erről csak annyi a véleményem, hogy az a valaki, aki a Facebookra is képes kiírni a telefonszámát, vagy túlzott egoizmusban szenved vagy csak szimplán hülye - ebből kifolyólag viszont gondolom nem reagálna rosszul,ha keresnéd.
2013. jún. 8. 09:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Semmit, én nem hívogatnám! Aki meg kiteszi az megérdemli a sorsát, mintha olyan fontos emberek lennének....
2013. jún. 8. 10:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem foglalkoznék vele... 23f
2013. jún. 8. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!