Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Baj ha egy lányon van némi felesleg?
Szia!
A 165 cm-hez leginkább az 55 kg körüli testsúly a megfelelő, szerintem. Én pl. 170 vagyok és 60 kg. 66-ról fogytam le ennyire egy év alatt, pedig nem terveztem csak olyanok voltak a körülmények (idegeskedés, vizsgák, betegség). :-) És ha így soknak tűnne, elmondom, hogy csak ott kerek, ahol kell! ;-)Amúgy meg nem szabad példát venni a modellekről, mert mindegyiken elférne vagy 5-10 kg!
Kedves kérdező: elmondom neked, hogy mi a vézna, mi az, ami a fiúknak bejön és mi a dagadt.
Pl. egy hozzád hasonló 165 centis nő :
--ha 47 kg alatti akkor sovány!
--ha 48 és 57 kiló közötti:akkor karcsú és normál
--58 feletti, onnantól van felesleg
--65 feletti kilónál dagi (kivétel, ha nem egy erőscsontú izomkolosszus!!!)
Szerintem ezt mindenki maga ítéli meg kinek mi a sok felesleg. De 170Cm-hez lánynak szerintem kicsit sok a 80KG
Én 185Cm vagyok és 80-82KG között mozgok(Mondjuk nem vagyok csaj tehát a viszonyitási alap nem valami reális) de ha csajt nézünk akkor szerintem 170Cm-hez 50-60 között a legideálisabb szerintem.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!