Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, Baj ha egy lányon van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, Baj ha egy lányon van némi felesleg?

Figyelt kérdés
Van rajta mit fogni (van rajta felesleg), nem piszkafa, de szép, vagy inkább vékony(nagyon) és ez a cicababa stílus????
2009. okt. 8. 17:51
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
18:45-ös! Igazad van, viszont itt most nem férfiakról van szó, hanem nőkről, akik között igen ritka a body builder. Ha nem is egészen pontos képet ad a testtömegindex, a legtöbb esetben nem sokat téved.
2009. okt. 9. 11:28
 22/25 anonim ***** válasza:

Szia!

A 165 cm-hez leginkább az 55 kg körüli testsúly a megfelelő, szerintem. Én pl. 170 vagyok és 60 kg. 66-ról fogytam le ennyire egy év alatt, pedig nem terveztem csak olyanok voltak a körülmények (idegeskedés, vizsgák, betegség). :-) És ha így soknak tűnne, elmondom, hogy csak ott kerek, ahol kell! ;-)Amúgy meg nem szabad példát venni a modellekről, mert mindegyiken elférne vagy 5-10 kg!

2009. okt. 9. 12:53
 23/25 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező: elmondom neked, hogy mi a vézna, mi az, ami a fiúknak bejön és mi a dagadt.

Pl. egy hozzád hasonló 165 centis nő :

--ha 47 kg alatti akkor sovány!

--ha 48 és 57 kiló közötti:akkor karcsú és normál

--58 feletti, onnantól van felesleg

--65 feletti kilónál dagi (kivétel, ha nem egy erőscsontú izomkolosszus!!!)

2009. okt. 9. 13:45
 24/25 A kérdező kommentje:
szal tisztázzuk, ha én téll 80kg lennék, akk hülye lennék az én példámat felhozni! Am tény és való,h nem csk ezektől függ, hanem csontozat/arányosság.
2009. okt. 10. 12:02
 25/25 anonim válasza:

Szerintem ezt mindenki maga ítéli meg kinek mi a sok felesleg. De 170Cm-hez lánynak szerintem kicsit sok a 80KG

Én 185Cm vagyok és 80-82KG között mozgok(Mondjuk nem vagyok csaj tehát a viszonyitási alap nem valami reális) de ha csajt nézünk akkor szerintem 170Cm-hez 50-60 között a legideálisabb szerintem.

18/F

2009. okt. 10. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!