Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, Baj ha egy lányon van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, Baj ha egy lányon van némi felesleg?

Figyelt kérdés
Van rajta mit fogni (van rajta felesleg), nem piszkafa, de szép, vagy inkább vékony(nagyon) és ez a cicababa stílus????
2009. okt. 8. 17:51
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
5. kommenthez fűztem hozzá (az enyéim nem számítanak bele)
2009. okt. 8. 18:24
 12/25 anonim ***** válasza:
76%

Elnézést kérnek kedves kérdező, de ehhez a témához nekem is lenne egy kérdésem... Én 163 centi vagyok és 52 kg. Én úgy érzem, hogy 5 kilogramm felesleg van rajtam. Zavarni zavar, de nem érzem magam dagadéknak... Szal fiúk nektek inkább az "én típusom" vagy a soványak jönnek be (mondjuk akikre meg ráférne + 5 kilogramm)???

Kedves kérdező: Ne is törődj a kommentelőkkel!!! Biztos nem vagy duci!!!

És még egyszer bocsika h én is kérdeztem és magam hoztam fel példának!!!

2009. okt. 8. 18:33
 13/25 anonim ***** válasza:
75%
163 cm és 52 kg az jó testsúly. Mondok egy arány mit szóltok? Ha 170 cm magas vagy és a súlyod 67/annál több akkor az már nem egy kis felesleg. Ha a súlyod nagyobb mint a magasságod mínusz 100 cm akkor túlsúlyos vagy. A 170/80 az már durvább túlsúly, azon már nem fogni való van, hanem fogyni való.
2009. okt. 8. 18:39
 14/25 anonim ***** válasza:
77%
Úgy nézem itt elég sokan el vannak tévedve az egészséges testsúly tekintetében. Egy 170 centis lánynak még az 50-55 kiló is túl alacsony súly, írjátok csak be testtömegindex kalkulátorba. Ez egészségtelen. 170 centis lánynál kb. 60 kiló számít egészséges súlynak. Aki meg azt írta hogy a 170 centi + 47 kiló ideális lenne, az valószínűleg még nem látott közelről valódi nőt. Ilyen arányokkal már kezelésekre járhatna a kórházba anorexia miatt.
2009. okt. 8. 18:39
 15/25 kolosszus22 ***** válasza:
81%

18:39-nek, ez a számítási forma bizonyítottan egy hülyeség, már elnézést. Ez nem így működik. Sok mindentől függ ez, izomtömeg, alkat, csontozat!Főleg férfiaknál nem lehet ezzel számolni, ahol már a komolyabb izomtömeg is számításba vehető. Pl. haverom 175cm és 82kg, színtiszta izom és egy grammnyi felesleg nincs rajta. Remélem érted a logika hol bukik meg ebben.

22/F

2009. okt. 8. 18:45
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Itt nagyon sokan el vannak tévedve! 163 centihez 52 kg sovány, de még szép kategória, 170-hez a 60 alatti súly kevés. A170 cm-hez a 80 kg már tényleg nem kis felesleg, de a 70 már az. Minbdenki anorexiás akar lenni vagy mi?
2009. okt. 8. 18:50
 17/25 A kérdező kommentje:
Na, köszönöm, legalább tudom, h nem mindenki anorexia- mániás! am lehet, h igazatok van, ez mindentől függ. Én lassan-lassan elérem a 165 cm-t (de még majd növök) viszont akilomat még nem tom, mert mérleg nincs otthon (vagyis van, csk elromlott) suliban még nem volt mérés. De én nem érzem magam kövérnek. Látom, a fiúknak tényleg nincs viszonyítási érzékük... (Tisztelet a kivételnek!)
2009. okt. 8. 19:01
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Nos.. az én egyik bnőm 173 cm magas és 60 kg körül van.

Se melle.. se feneke..csontjai kilátszanak. Szerintem neki kellene egy pár kilot "hiznia"...

Kérdésedre válaszolva..nem baj ha van rajtad egy kis felesleg, amég jól érzed magad.

2009. okt. 8. 19:10
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Ezt csak fénykép alapján lehet eldönteni.
2009. okt. 8. 20:18
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Beszéltek ti össze-vissza! :D

Szerintem undorító, ha egy lány csontváz, na meg az is, ha dagadt.

2009. okt. 8. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!