Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, ha bele vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha bele vagyok esve a másodunokatesómba és az érzés kölcsönös?

Figyelt kérdés

2013. jún. 6. 01:19
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Tudnám értékelni, ha valaki normális és kevésbé primitív választ adna.
2013. júl. 6. 16:13
 12/17 anonim ***** válasza:
Kérdezô. 17 éves vagyok és ugyanebben a bonyolult helyzetben vagyok. Egy évben jó ha egyszer látom és sajnos én se tudok rá rokonként gondolni. Ô viszont még nem tudja h így érzek és ha ô sose fog viszont érezni ez az érzésem örökre titok marad. Viszont ha az kölcsönös a dolog akkor én megpróbálnám. Nálatok egyszerûbb a dolog. Hiszen indok ehet hogy dddig nem ismerted és így képtelen vagy rá rokonként twkintemi. Hiszen nem ti akartatok így érezni. Ûgy gondolom h ez természetes h ezt erzed.
2013. júl. 29. 22:40
 13/17 anonim ***** válasza:

Kúrjatok. A mai liberális világban ez már semmiség. :S

SZAKADOK GECHÍÍ XDD

2013. szept. 21. 00:02
 14/17 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező komolyra fordítva a szót,mindenki aztírja hogy kú rjatok stb.,de én szerintem hagyjátok. Lehet akármilyen szerelem,de rokonok vagytok és ez nagyon durva. Mondjuk nem közeli tehát lehet hogy nem lenne gond,de én a helyetekben nem jönnék össze a másikkal,ez csak egy jó tanács volt de beszéljétek meg és kész,amúgy is ha nagyon erős érzelmeitek vannak egymás flé úgy sem fogtok tudni ellenálni és úgyis összejösztök,de próbáljátok ezt elkerülni.

Üdv

2013. szept. 21. 00:06
 15/17 anonim ***** válasza:
Járjatok titokban
2013. szept. 21. 00:10
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem az egyszeri alkalom lenne a célom.
2013. szept. 21. 00:19
 17/17 anonim válasza:
Mi a párommal már 1,5 éve vagyunk együtt. Amikor elmondtuk otthon, sajnos kitört a balhé, megfenyegettek, hogy ki leszünk tagadva. Választás elé állítottak, hogy a család, vagy a kapcsolat. Mi persze a családot mondtuk, de titokban együtt vagyunk, és saját lakásra spórolunk. Voltunk genetikusnál, azt mondta, hogy a babavállalás is nyugodtan mehet, semmi probléma nem lesz. Azt tudom mondani, ha szeretitek egymást,akkor ne hagyjátok veszni. Nekünk nagyon sok megpróbáltatáson kellett és kell is keresztül mennünk, de a szerelem és a szeretet mindent legyőz. Aki meg ítélkezik, az tehet egy hatalmas szívességet.. Mi pl nem a társadalom aljához tartozunk, a párom mérnök, én nemsokára jogász leszek. Ez a szerelem,ami bármikor elérhet bárkit, mi sem terveztük,mégis így alakult. Szóval tartsatok ki, és szeressétek egymást!
2013. dec. 27. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!