Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek nyomja le tudatosan egy fiú egy lány önértékelését?
Figyelt kérdés
2013. jún. 5. 23:49
2/4 anonim válasza:
Ha párkapcsolatban történik ez: kevésnek tartja magát a lányhoz, és ezzel akarja a lehúzni maga mellé, hogy aztán a lánynak esze ágában ne legyen elhagyni őt. Mivel, ha a lány nem veszi észre a kis játszmát, az alakulhat ki benne, hogy ő tényleg alig ér valamit, örüljön, hogy legalább ennek a fiúnak kell. Ezt tapasztalatból írtam.
3/4 anonim válasza:
az előzőnek igaza van.ez így van.az én barátom is ezt csinálja..vagyis csinálná,ha hagynám magam.más mondja minek vagyok vele,mikor kapnék 100x jobbat,ő meg aztmondja,hogy ha elhagyna senkinek nem kellenék..nem szabad hagyni magad..
4/4 anonim válasza:
exem ugyan ezt csinálta 3,5 évig, majd szakításkor ezzel köszönt el: "nem fogsz még egy olyan fiút találni, mint én"
HÁT örülök, hogy nem kaptam egy akkora seggarcot, mint ő:)
a mostani Párom vele össze sem hasonlítható, nem hiába költöztem össze vele:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!