Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valóban az igazán jó csajok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban az igazán jó csajok nem sminkelik magukat, mert anélkül is szépek?

Figyelt kérdés

Ezt mondta az egyik csaj ismerősöm. Hogy az sminkeli magát, aki tudja, hogy nem szép az arca, tele van hibával, és el kell rejtenie.

Aki tényleg szép, az nem sminkeli magát, mert nem kell neki.

Ez igaz?

De akikre azt mondják a haverjaim, hogy "hű de jó csaj! Ahhh!" azok mind sminkkel járnak mindenhol...

2013. jún. 5. 15:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
66%
aki szep az altalaban igenyes, es ezert sminkeli magat, az onbizalomhianyos szurkeegerkek meg a "belso szepseggel" dobaloznak.:D
2013. jún. 5. 17:57
 12/16 A kérdező kommentje:

Értem.

És aki 20 évesen 30 évesre sminkeli magát?

2013. jún. 5. 17:58
 13/16 anonim ***** válasza:

szerintem a smink a hibajavításra jó.... aki csúnyának érzi magát, ezzel "javít", csak sokan néha túlzásokba esnek...

nekem pl viszonylag kevés, és rövid szempilláim vannak, ezért azt kifestem, mert esztétikusabb látvány, de semmi mást nem

de ettől függetlenül még nem mondták rám, hogy csúnya vagyok, akkor se, amikor nem volt kifestve

2013. jún. 5. 20:10
 14/16 sarah23 válasza:
ez igaz aki szép sminknélkül is az,,,a férjem szerint reggel vagyok a legszebb:D én sem smikelek max szemceruza de ha kivok smikelvewe még jobban nézek ki,,,ja és soakt tesz egy kis smink,,és nincxs olyan nő aki nem sminkeli magát egyáltalán,,,
2013. jún. 5. 23:04
 15/16 anonim ***** válasza:
egy szemceruza és spirál ne számítson már agyonsminkelésnek.a smink arról szól hogy kiemeljük még jobban ami szép rajtunk,vagy a kialvatlan,karikás szemeket elrejtsük..miért baj ha az ember még jobb akar lenni?ha valaki kelemen annácskára sminkeli magát az undorító,de a sminkelő csajok legnaygobb többsége nem ilyen..
2013. jún. 11. 17:57
 16/16 anonim válasza:
a smink az egy kiegészítő dolog ..öltöztet :D
2013. júl. 22. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!