Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit várhatok? Randi vagy sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit várhatok? Randi vagy sem és mit szeretne?

Figyelt kérdés
Van egy srác, régóta barátok vagyunk, mindent megbeszélünk természetesen. Mint felnőtt emberek között a sex is felmerült, de nem úgy hogy egymással, hanem kinek milyen tapasztalata volt, meg hogy ki hogy birja partner nélkül. De soha egy szó célzás sem volt egymás felé.most elhivott meginni valamit és most nem tudom hogy ez randi vagy sem, meg hogy mire számitsak. Mert ahogy mostanában eldumálunk a beszélgetés végére mindig felhozza ezt a témát.
2009. okt. 7. 20:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Sztem közeledni próbál hozzád!
2009. okt. 7. 20:21
 2/3 anonim válasza:
Szerintem is próbál közeledni hozzád. Bár nem ismerem az illetőt.. az is lehet hogy dolgokat csak veled szeret megbeszélni...
2009. okt. 11. 22:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Közeledik hozzád, mint ahogy az előttem szólok is elmondták. De lehet, hogy csak simán szeretne talizni, és beszélgetni személyesen, iszogatni, nevetgélni. Ez teljesen normális.
2009. okt. 12. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!