Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sokszor látok kifejezetten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokszor látok kifejezetten rossz külsejű párokat az utcán. Szerintetek ők ugyanolyan boldogok, ugyanúgy vonzódnak egymáshoz, mint a jobb külsejű emberek?

Figyelt kérdés
Azt elhiszem, hogy szeretetet éreznek egymás iránt, de számomra nehéz elképzelni, hogy egy ilyen kapcsolatban szenvedély is lenne.
2013. jún. 4. 11:13
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Nesze:

[link]

2013. jún. 4. 14:23
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes felvetések vannak itt.

De nekem pl. olyan haverjaim vannak/voltak akik kb a férfi ideált testesítik meg, és a bulikan még a jó csajok is hozzájuk mentek oda. Mégis egytől egyig átlagos, vagy csúnyácska csajuk van. Pl. egyik srácnak tök kövér a barátnője, mégis évek óta együtt vannak, másik srácnak is teljesen átlagos barátnője van, és dúl a szerelem.

Sulinkba régen volt egy srác, minden csaj oda volt érte, neki meg olyan csaja volt, hogy hirtelen röhögnöm kellett mikor megláttam, annyira bűn ronda...aztán tessék, mégis jó pasit fogott ki.

Csaj ismerősök között meg fordítva van, hogy én nézek hogy basszus, ez a srác a barátja? Holott nem éppen a mai férfi ideált testesítik meg.

Én sem vagyok egy szépség, mégis sikerült levennem a lábáról 1-2 olyan csajt akik bármikor találhattak volna mást, és sosem a külsőm miatt lett vége a dolognak...sőt, azt vettem észre, hogy az új pasijaik egyes vonásaikban rám hasonlítanak.

Tény hogy nem egyszerű ismerkedni, és nem könnyű megtalálni azt akit akarunk, de ettől függetlenül két ember marhára nem csak külsőségek alapján van együtt. Megvan az a kategória is, aki annyira elkeseredett hogy bármibe belemegy már.

Meg leginkább pont az ilyen dolgok cseszik el az egészet, hogy bebeszélik egymásnak hogy "ronda vagy senkid nem lehet" meg "nehogy vele gyere össze mert ronda". Egy normális, működő kapcsolat messze nem csak a külsőn múlik, hanem kismillió dolog kell, amiben a párok egyeznek.

2013. jún. 4. 14:26
 33/35 anonim ***** válasza:
Mukedli, minden szavaddal egyetértek.
2013. jún. 4. 14:32
 34/35 anonim ***** válasza:

"kismillió dolog kell, amiben a párok egyeznek."

Ergo már az alap esélyed még ha tök átlag vagy akkor is 0.00000000000(...)00000000000000001% mert milyen kicsi az esélye már, hogy minden klappol?

2013. jún. 4. 14:55
 35/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam el a hozzászólásokat. Én egy átlagos, bár sokak által vonzónak tartott nő vagyok, és nagyon kevesen tudják elhinni, de nekem tényleg huszadrangú a külső. Ha egy pasi megfog valamivel (fejben), akkor igenis tudom vonzónak látni, sőt! Alapvetően soha nem buktam a "szépfiúkra". Volt már kimondottan jóképű partnerem, de benne is egészen más fogott meg (netes ismerkedés volt, a találkozó előtt csak egy előnytelen képet láttam róla, élőben viszont nagyon jól nézett ki).

Ez nem azt jelenti, hogy nincsenek elvárásaim, nagyon is vannak, csak nem a külső terén. Külsőleg nagyon sokféle pasihoz tudok vonzódni, ha amúgy fejben megfog. És igenis megvan a szenvedély is ilyenkor! :)

2013. jún. 4. 16:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!