Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokszor látok kifejezetten rossz külsejű párokat az utcán. Szerintetek ők ugyanolyan boldogok, ugyanúgy vonzódnak egymáshoz, mint a jobb külsejű emberek?
Nem.
Én élek a való életben.Te meg mindenféle hülyeségből vett információból építettél fel hülyeségeket
Ha. Ha.
Most komolyan, ez a sok álszent rizsálás...
Ki vonzódik egy olyan emberhez akinek bazi nagy krumpliorra van, elálló fülei vagy esetleg 20 évesen kopaszodik (van egy ilyen haverem), nagyfejű, kancsal, egyik szeme kék a másik zöld vagy barna, kapafogú, pattanásos, torzult arckifejezése van, SZTK szemüveget kénytelen hordani, 19.századi fogaszabályzója van, 5 centi farka, nincs melle (ha csaj), 150 centi alatti törpe vagy 230 feletti benga, nyüzüge vagy dagadt genetikailag, vastag szemöldökű vagy egyszemöldök, bandzsi vagy kancsal, zöldes nyelve van, szódásszifon szemüveg, valami iszonyat ronda anyajegy van a homlokán (volt egy ilyen főnököm - olyan mint az odaszáradt 10 éves rágó a lépcsőn), nincs is orra, kopasz csaj létére, félszemű vagy siket. Senki. Kiv. pár perverzet akik erre gerjednek.
Úristen!! Most ez komoly??? o.O
Biztos te voltál az iskolában a legszebb kislány!!!
Komolyan mondom hánynom kell...
Ilyen tanulmányok- olyan tanulmányok... Basszus, fogd fel, hogy vannak olyan emberek (sajnos nagyon kevesen), akik nem a külsőt nézik a másikban, hanem a belsőt.
Nem azt, hogy milyen ruha van rajta vagy esetleg milyen a haja vagy a körme. Csak annyit, hogy megért-e vagy szeret-e...
Ez ennyire nehéz lenne?
Amúgy az ilyen kapcsolatok nem ritkán tovább tartanak, mint a "külsőséges" kapcsolatok!!
Úgyhogy bele lehet húzni!!!
Miért ne lehetnének ugyanolyan boldogok? Biológiailag ugyanolyan emberek mint mindenki más, az agyuk ugyanúgy működik, a hormonjaik ugyanúgy dolgoznak, szerotonin receptoraik azonos számban vannak...
Szerintem egy nem annyira megnyerő ember talán annyiban különbözhet h jobban megküzd a kapcsolataiért, épp ezért talán jobban meg is becsüli őket.
Plusz az is igaz h a csúnya emberek sokszor intelligensebbek, és több hobbijuk van (igen ezt lehet kompenzációnak nevezni) ebből fakadóan máshogy kezelik a kapcsolataikat is.
Szexuálisan a külső csak egy dolog...rengeteg tanulmány szól manapság feromonokról, meg arról h megfigyelték h azok akiknek hasonló az immunrendszerük/genetikájuk valamiért gyakrabban választják egymást párnak.
Nekem is volt kopaszodó 25 éves pasim, és én igazából a kapcsolat alatt vonzónak tartottam. (utána néztem is mikor láttam a régi fotókat h te jó ég mit láthattam benne)
"utána néztem is mikor láttam a régi fotókat h te jó ég mit láthattam benne"
Valszeg erre a kapcsolatotok alatt is rájöttél volna idővel mikor jön egy tökélete hajú csávó aki jellemre azonos a másikkal. Akkor régi csávó "fúj" új csávónak meg dőlsz is befelé.
Xenopius...
tévedsz nem ez volt a szétválásunk oka, még csak nem is én szakítottam....szóval az elméleted nálam megbukott.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!