Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy hajviselet miatt nem tapadnak már rám a nők?
Igen, simán lehet, hogy emiatt van.
22/L
Nem az, hogy félelmet vált ki, csak a kopaszság nem mindenkinek áll jól.
Ahhoz nagyon szép arca, feje kell legyen valakinek, hogy jól nézzen ki kopaszon. Vannak még az elmegy kategóriák, meg vannak a nagyon gázok. Szegények úgy néznek ki, mintha az 1% felajánlás időszakában a "SEGÍTS!!!! A Rákos Gyermekekért Alapítvány" plakátjának fotózására igyekeznének. A másik gáz típus a "vagány csávó vagyok, de asse tudom 2+2 mennyi" kinézetet kapja kopaszon.
Figy...
Most csutortokon voltam egy kerti partyn. Rakot ettunk, meg finom olasz bort ittunk hozza. A 6 Pasi aki ott volt, az mind tarra nyirta magat. En is. Es mivel korabban haj volt rajtam, ezert most jo feher a fejborom az arcomhoz kepest.
Penteken vadaszat es semmi nem jott ossze. De nem kicsit nem jott ossze, hanem nagyon nem jott ossze.
"Bocsi"
"Inkabb ne!",
"Van baratom."
"Megkeresem a baratnoimet."
Ugyhogy szerintem nagyon is van osszefugges... Allitom eletem legsikertelenebb esteje volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!