Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létezik, hogy hajviselet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy hajviselet miatt nem tapadnak már rám a nők?

Figyelt kérdés
Pár hónapja a fodrászom teljesen elrontotta a hajamat, nem volt más választásom mint kopaszra vágni. Nekem nagyon megtetszett, és azóta kopasz vagyok. A problémám csak az, hogy azóta nem jön össze egy nő sem. Lehet hogy a nem létező hajam miatt van ez? Növesszem meg inkább?
2013. jún. 3. 02:20
 1/9 anonim ***** válasza:
brrrr.. hat en a kopaszokat nem szeretem:D
2013. jún. 3. 02:20
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát a kopaszok nekem sem igazán az eseteim, én imádom beletúrni a hajba :) De ha neked jobban tetszik, hagyd így. Sok lánynak bejönnek ám a kopasz palik.
2013. jún. 3. 02:42
 3/9 anonim ***** válasza:

Igen, simán lehet, hogy emiatt van.

22/L

2013. jún. 3. 06:28
 4/9 Aladárkiss ***** válasza:
Általában a nők többségéből egy kopasz pali látványa nem vonzalmat, hanem félelmet visszataszítást kelt. Vannak olyan lányok akik a kopaszok srácokat kedvelik,de a többség nem díjazza. A normálisan kinézethez hozzátartozik a haj is.
2013. jún. 3. 06:55
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem az, hogy félelmet vált ki, csak a kopaszság nem mindenkinek áll jól.

Ahhoz nagyon szép arca, feje kell legyen valakinek, hogy jól nézzen ki kopaszon. Vannak még az elmegy kategóriák, meg vannak a nagyon gázok. Szegények úgy néznek ki, mintha az 1% felajánlás időszakában a "SEGÍTS!!!! A Rákos Gyermekekért Alapítvány" plakátjának fotózására igyekeznének. A másik gáz típus a "vagány csávó vagyok, de asse tudom 2+2 mennyi" kinézetet kapja kopaszon.

2013. jún. 3. 07:20
 6/9 anonim ***** válasza:

Figy...

Most csutortokon voltam egy kerti partyn. Rakot ettunk, meg finom olasz bort ittunk hozza. A 6 Pasi aki ott volt, az mind tarra nyirta magat. En is. Es mivel korabban haj volt rajtam, ezert most jo feher a fejborom az arcomhoz kepest.

Penteken vadaszat es semmi nem jott ossze. De nem kicsit nem jott ossze, hanem nagyon nem jott ossze.

"Bocsi"

"Inkabb ne!",

"Van baratom."

"Megkeresem a baratnoimet."

Ugyhogy szerintem nagyon is van osszefugges... Allitom eletem legsikertelenebb esteje volt.

2013. jún. 3. 09:32
 7/9 anonim ***** válasza:
A haj rengeteg számít. Teljesen mássá teszi az arcod, úgy hogy szerintem növeszd meg a hajad, ha csak kopaszon nem jön össze egy csaj sem.
2013. jún. 3. 10:07
 8/9 Aladárkiss ***** válasza:
Figyelj koma. Nem para, hogy most kopasz vagy. Majd megnő, addig meg elellensúlyozhatod nyári sapkával vagy basebol sapkával, most úgy is esősebb napok vannak.
2013. jún. 3. 12:43
 9/9 anonim válasza:
Én kopasz vagyok és nincs problémám a nőkkel. Mondjuk nekem a "menő csávó de nem tudja mennyi 2+2" külsőt adja. Mondjuk egy csaj se vesz igazából komolyan, de egy-egyre bevállalnak. Ez teljesen jó:D
2013. nov. 3. 02:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!