Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nektek bejön a jól feketével...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek bejön a jól feketével megrajzolt szemöldök 3cmes műköröm, a sok smink? Randiznátok ilyen lánnyal fiúk?

Figyelt kérdés
Én nem ilyen vagyok :)

2013. jún. 1. 20:00
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Lehet, NEM, nagyon ritkán

A műköröm kizáró ok, ezért NEM!

2013. jún. 2. 01:02
 22/27 A kérdező kommentje:
Értem :D
2013. jún. 6. 10:08
 23/27 anonim ***** válasza:
Hogy a f-omba sikerült nekem a "feketével megrajzolt szemöldök"-re "lehet"-et írnom... xD Jó... 1-kor írtam... :D Kizáró ok az is, természetesen! :)
2013. jún. 6. 12:01
 24/27 A kérdező kommentje:
Lájk ;D xD
2013. jún. 6. 22:30
 25/27 Joy Turner ***** válasza:

Csak hogy a tetovált szemöldökű lányok védelmére keljek: Nekem is ki van tetoválva, nem fekete és nem vagyok hozzá szőke. Engem sajnos az anyatermészet nem áldott meg sűrű, jól formázható szemöldökkel. Alapjáraton úgy nézek ki mintha nem is lenne szemöldököm, mert van kb 3 szál, az is szöszi. És valljuk be, a szemöldök fontos dolog. Sajnos mivel a 3 szál szemöldökömet nem lehet formázni, festeni, kénytelen kelletlen kitetováltattam. És nem bántam meg. Nem lett mű hatású. Természetes vastagságú, színű és formájú. Egy szemöldöktetkó nem feltétlen kelt olcsó és mű hatást. Ha igényesen, esztétikusan van megcsinálva, akkor nagyon szép kereted ad az arcnak.

[link]

2013. aug. 10. 21:07
 26/27 anonim válasza:
Véletlenül nem egy pattanásos tini tette fel a kérdést,aki féltékeny a "nagylányokra" ? :)
2013. szept. 6. 15:09
 27/27 anonim válasza:
Hozzá nem nyúlnék!!! Pfuuuj! Ha ilyen mű valamit akarok akkor veszel egy guminőt inkább!!!!
2014. jún. 16. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!