Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti nem éreznétek kellemetlennek ezt a helyzetet az első randin?
Figyelt kérdés
A fiú elvisz titeket a Margit szigetre, és visz magával egy üveg pezsgőt is. Én mindig ezt csináltam első randinak, és 3-4 óra beszélgetés után azért el kell menni wc-re, és mivel sötét van, ezt a bokorba intézi el, és én is akkor megyek el, miután ő. Szóval az nem kellemetlen, hogy elmentek wc-re a bokorba? Mert elég igénytelennek gondolhatják ezt egyesek, és eléggé le tudja degradálni a színvonalat. szerintem.2013. jún. 1. 13:26
1/15 anonim válasza:
Nem, nem szoktam első randin bokorban pisilni. A másodikon sem. Meg egyáltalán soha.
2/15 A kérdező kommentje:
de akkor mit csinálnál? ittál pár pohár pezsgőt, és órákon át ott vagyunk. A holdudvar meg messze van.
2013. jún. 1. 13:32
3/15 anonim válasza:
én speciel 10-12 órán át kibírom pisilés nélkül. De első randin nem megyek Margitszigetre pezsgőzni, olyankor beülős helyre megyek, ahol sokan vannak körülöttünk. (Egyszer már erőszakoskodtak velem első randin erdőben...)
5/15 anonim válasza:
Menne a halál első randira a Szigetre este egy vadidegennel! Nem vagyok totál meghü.lyülve! Persze, aztán gondol egyet, és megerőszakol...
6/15 anonim válasza:
A margit szigeten is van wc. Nem értem miért olyan nehéz felállni, sétálni egyet, elmenni wcre, majd visszamentek és folytatjátok a beszélgetést.
Szóval a pezsgő jöhet, de van ám ott wc is , nem kell a bokorba rohanni.
7/15 anonim válasza:
No, szerintem meg nem ártasz vele senkinek, engem nem zavarna, ha a csaj a bokorban pisilne, szerintem ezzel nincs semmi gond.
8/15 anonim válasza:
Persze hozzáteszem, ha mindenki ezt csinálná, akkor húgyszagú lenne a sziget, szóval jobb kerülni. De ha úgy hozza..
9/15 A kérdező kommentje:
Oh tényleg, erre nem is gondoltam, hogy mennyire megbíznak bennem, ha elsőre eljönnek a szigetre :D eddig senki nem mondott nem-et. beülős helyre meg én nem megyek elsőre.
Arra a wc-re gondolsz, ami a Holdudvar után van, a nagy "rét" szélén? Az egy nyilvános, fizetős wc, de nem hiszem hogy késő este nyitva lenne már, főleg hétköznap.
2013. jún. 1. 13:44
10/15 anonim válasza:
Az a lany nem normalis, aki keso este pezsgozni megy a Margit szigetre vad idegennel.
Bokorba meg a kutyak pisilnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!