Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek 27 évesen, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek 27 évesen, hogy több önbizalmam legyen és el tudjam hívni randira a csajokat?

Figyelt kérdés
Nem merem elhívni őket. Nem nézek ki jól, nem keresek túl sokat (130 alatt), nincs rendes nagy családi házam és stb...Sokszor látok kedves, aranyos, átlagosan csinos lányokat, akiket ha látok, mindig eljátszom a gondolattal, hogy odamegyek hozzá (nem merek), beszélgetek vele és lehet a végén elhívom randira. De aztán a végén 100 ból 99 szer mindig elhesegetem a gondolatot, mondván úgyis a nálam helyesebbett (holott 25 felett már nem annyira kellene ezen a külső témán agyalnom, mert öregszünk), anyagilag stabilabban állót részesíti előnyben, meg hát a 23 feletti lányok többsége már a párkapcsolatban él, kicsi az esély, hogy olyanba botlok, aki nem ronda, hanem átlagos külsejű lány(túl szépnél alapból bele sem gondolok, hogy megkörnyékezem)az is szinte mindig elég helyes, nálam magasabb (én 175 cm, tehát átlagos) 180+, sikeresebb pasival van együtt. Aztán az idő múlása szinte mindig engem igazol, mikor pl leszállunk a vonatról, akkor látom, hogy az átlagos lány a helyes és magas pasija karjaiba veti magát, amint az már várja autóval a vasútállomáson. Ez rengetegszer így volt, azóta már az átlag, kedvesnek tűnő lányokról is lemondtam. Van kiút? Nem látom!
2013. máj. 31. 18:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Kérdező, magad is írtad a kulcsszót: GAZDAG.

Lóvé nélkül veszett fejsze nyele az egész.

2013. máj. 31. 18:40
 12/16 A kérdező kommentje:
Ja és a kulcsszó, tudott bánni a nőkkel. Ezt lehet tanulni?
2013. máj. 31. 18:41
 13/16 anonim válasza:
tanulni nem. próbálni igen.
2013. máj. 31. 18:42
 14/16 A kérdező kommentje:
A mai világban 100 ból 99 pasinak nem jön össze a nagybetűs GAZDAGSÁG (nem, nem az érzelmi gazdagságra gondolok sajnos), mert sokat kell dolgozni, kevés bérért idehaza. Akinek meg igen, az sem úgy áll ki csajozni, hogy elmegy mellette a csaj, ő meg 5 db 20 ezrest beledug a melltartójába. Lehet ez lenne a célravezető.
2013. máj. 31. 18:44
 15/16 anonim ***** válasza:
HAGYJUK MOST A GAZDAGSÁGOT. MAGABIZTOS FELLÉPÉS, HANGOS BESZÉD, úgy mint a videóban amit küldtem.Figyelj én is úgyanabban a szitúban vagyok mint te és 30 év útan csak rájöttem, hogy egyedüli módszer a próbálkozás és magabiztos fellépés, persze a jó ruházati stilus is egy ráadás...
2013. máj. 31. 18:58
 16/16 anonim ***** válasza:

Brian Tracy Phoenix szeminárium

youtube-on fenn van

2013. jún. 1. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!