Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik egy lány az iskolában....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány az iskolában. Hogyan kezdeményezzek?

Figyelt kérdés

Az iskolámban megtetszett egy lány,és szerintem neki is én.Egyenlőre csak szemezgettünk.Fiatalabb mint én.Hogyan kezdjek bele?Mit mondjak neki?

E-mail címemre is írjatok választ:redgery@gmail.com

2009. okt. 6. 17:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem így:

" Szia, hogy vagy?" Így csinálja a kedvenc színészem amikor ismerkedni akar, ezt olvastam :) Szerintem egyszerű, és kedves, figyelmes mondat.

2009. okt. 6. 18:31
 2/6 anonim ***** válasza:

"Na, mi a helyzet?" /Joey/

Tuti befutó kezdő szöveg, aztán irány az ágy :D

Na jó ez természetesen poén volt, de a lényeg, hogy egyszer szólítsd meg - lehetőleg akkor, amikor egyedül van. Kezdjetek beszélgetni, és minden menni fog magától.

2009. okt. 6. 19:36
 3/6 A kérdező kommentje:

csak egy a gond,hogy a barátnői nélkül nem megy sehova :D

Ilyenkor mit tennétek? :D

2009. okt. 6. 20:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Sziasztok, mi a helyzet? És olyan sármosan rámosolyogsz a lányra konkrétan. Mintha mindenkinek köszönnél, mondassz valamit, de konkrétan mégis rá nézel. :)
2009. okt. 7. 10:31
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsokat.már sikerült elhívni randira.most hétvégén találkozunk.köszönöm a tanácsokat.
2009. okt. 10. 20:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Szünetben kapd el , vidd be a wc-be és tedd be neki:D
2009. okt. 12. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!