Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki manapság az, ha egy lány hív el randizni egy fiút?
Aha, irtó CIKI!
Lány ilyen szemérmetlen dolgot nem tehet meg a XXI. században.
CIKI.
Tehát: őszintén... miért lenne CIKI? (megőrülök ettől a szótól) ha látod hogy bejössz a srácnak akkor nem gáz.
L/22
De lehet, csak említsd meg neki egyszer, hogy szívesen találkoznál vele egyszer kettesben... Ha elég talpraesett, azonnal lecsap az alkalomra...
Amúgy MINDEN NAP feltesznek legalább 1 ilyen kérdést, és már NAGYON UNOM!
Én hívtam már el fiút, mert ő nem mert engem olyan muja volt, így a dolog nem nekem volt ciki. Természetesen nem jöttünk össze, mert egy idő után azért meguntam, hogy minden szerepet nekem kellett felvállalni. Mindennek van határa.
19/L
Sztem ma már ez megengedett,teljesen normális!
Persze olyan hátulróljövősen pl.
-nem kísérne e el vásárolni
-jöjjön el veled vmit elintézni
-nem tudod,h hol találod ezt/azt és nem akarsz 1edül menni
Sok sikert!!! :o)
A válasz megírásának időpontja: ma 11:17
nemlehet, hogy a fiú nem akart tőled semmit, csak azért ment el a randira, hogy ne bántson meg? mert ilyenek gyakran előfordulnak...
12:05 Biztosan nem, mert mondta, hogy járni szeretne velem, meg, hogy tetszem neki. Az első lépés az övé volt, mikor közölte, hogy mennyire tetszem neki és ezt minden alkalommal elmondta, de pl volt olyan, hogy egyszer hívott el randizni, de végül lemondta mert 10 percet kellett volna rám várnia, egyébként mindíg én hívtam el mindenhova stb.
Hát ebből lett elegem. Egyébként se volt az a fajta akinek minden ujjára jut egy lány, szóval. Róla biztosan lehet állítani, hogy csak muja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!