Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ciki manapság az, ha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki manapság az, ha egy lány hív el randizni egy fiút?

Figyelt kérdés
Vagy nemlehet valami egyértelmű célzást adni a fiú felé hogy randizni szeretnék vele?:D
2009. okt. 6. 11:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%

Aha, irtó CIKI!

Lány ilyen szemérmetlen dolgot nem tehet meg a XXI. században.

CIKI.

Tehát: őszintén... miért lenne CIKI? (megőrülök ettől a szótól) ha látod hogy bejössz a srácnak akkor nem gáz.

L/22

2009. okt. 6. 11:12
 2/12 anonim ***** válasza:
90%

De lehet, csak említsd meg neki egyszer, hogy szívesen találkoznál vele egyszer kettesben... Ha elég talpraesett, azonnal lecsap az alkalomra...

Amúgy MINDEN NAP feltesznek legalább 1 ilyen kérdést, és már NAGYON UNOM!

2009. okt. 6. 11:13
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Én hívtam már el fiút, mert ő nem mert engem olyan muja volt, így a dolog nem nekem volt ciki. Természetesen nem jöttünk össze, mert egy idő után azért meguntam, hogy minden szerepet nekem kellett felvállalni. Mindennek van határa.

19/L

2009. okt. 6. 11:17
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem is élünk a mult században,azért nem árt,ha egy lánynak van önérzete.Ha a fiúnak nem jössz be,akkor csak szórakozásból reagál a hívásodra.
2009. okt. 6. 11:20
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen elhívhatja a lány is a fiút, de én nem szívesen járnék olyan fiúval, aki még ahhoz sem tudta összeszedni a bátorságot, hogy elhívjon randira. Férfi kell, nem kisfiú. Ebből adódóan az olyan férfiak tetszenek, akik határozottak(ne a macsó kőbunkóra gondoljatok), tudják mit akarnak. A tutyimutyi lesütött szemű kiskirályfi menjen virágot szedni.
2009. okt. 6. 11:22
 6/12 anonim ***** válasza:
92%

Sztem ma már ez megengedett,teljesen normális!

Persze olyan hátulróljövősen pl.

-nem kísérne e el vásárolni

-jöjjön el veled vmit elintézni

-nem tudod,h hol találod ezt/azt és nem akarsz 1edül menni

Sok sikert!!! :o)

2009. okt. 6. 11:55
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

A válasz megírásának időpontja: ma 11:17

nemlehet, hogy a fiú nem akart tőled semmit, csak azért ment el a randira, hogy ne bántson meg? mert ilyenek gyakran előfordulnak...

2009. okt. 6. 12:05
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

12:05 Biztosan nem, mert mondta, hogy járni szeretne velem, meg, hogy tetszem neki. Az első lépés az övé volt, mikor közölte, hogy mennyire tetszem neki és ezt minden alkalommal elmondta, de pl volt olyan, hogy egyszer hívott el randizni, de végül lemondta mert 10 percet kellett volna rám várnia, egyébként mindíg én hívtam el mindenhova stb.

Hát ebből lett elegem. Egyébként se volt az a fajta akinek minden ujjára jut egy lány, szóval. Róla biztosan lehet állítani, hogy csak muja.

2009. okt. 6. 12:31
 9/12 anonim ***** válasza:
71%
Cikinek éppen nem ciki, de nem biztos, hogy érdemes. Egy haverom nagyon jól megfogalmazta: ha megvan a kölcsönös szimpátia, akkor gyakorlatilag mindegy, hogy ki kezdeményez. Ha nem adott jeleket, hogy tetszenél neki, akkor meg, még ha nem is ciki, valószínűleg hiába strapálod magad. Amúgy meg akárhogy csűrjük-csavarjuk, a Nagymamám is megmondta, nem jó, ha egy nő van oda a férfiért, és fut a férfi után, és nem fordítva.
2009. okt. 6. 12:52
 10/12 anonim ***** válasza:
A mai világban már semmi se ciki, olyat is hallottam hogy egy lány kérte meg a fiú kezét :D ezen eléggé meglepődtem, elég ritka amúgy.
2009. okt. 6. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!