Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők hogyan várhatják el, hogy egy férfinak legyen önbizalma, ha az sosem kap pozitív visszajelzést?
Az univerzális tanács a randizásban sikertelen férfiaknak: "legyen több önbizalmad!" De ugyan honnan lenne neki, ha egy átlag férfi (értsd: nem feltűnően jóképű) alapjáraton semmiféle pozitív megerősítést nem kap a nőktől?
És pozitív megerősítés alatt nem a kamut értem ("nincs veled semmi bej" "szerencsés lesz, aki a párod lehet"), hanem az illető "férfi" minőségében való elfogadását.
jo kérdés!
na ez az amit egy nőtöl ne kérdezz meg mert erre már nem tud válaszolni,logikája egyiknek sincs,
Figyelj, benne van a nevében, hogy ÖNbizalom.
Magadban kell kialakítani, és nem a visszajelzéseket figyelgetni. Viszont ez egy paradox helyzet, mert ha magadban kialakítod, akkor egyszer csak másoktól is kapod a pozitív visszajelzéseket. Hidd el, ez így működik! :)
A férfiak hogyan várhatják el, hogy egy nőnek legyen önbizalma, ha az sosem kap pozitív visszajelzést?
L
6-os: Mi nem várjuk el. Elég ha adsz magadra, és nem vagy bunkó.
5-ös: Az önbizalom mindig alapul valamin. Pl. ha megtanulsz játszani egy hangszeren, akkor lesz önbizalmad, hogy meg tudsz tanulni egy adott dalt. De ha először adják a kezedbe, nem lesz önbizalmad, hogy meg tudod tanulni, mivel még semmi tapasztalatod a hangszerrel, fogalmad sincs, hogy kell belőle előhozni a megfelelő hangokat.
Ugyanez van az ismerkedésnél is. Önbizalma annak lesz, akinek már összejött valami
6-os vagyok
#7: aha persze... adok magamra és nem vagyok bunkó :) szép is lenne, ha ilyen egyszerű lenne.
Akkor figyelmen kívül hagysz egy rakás srácot, aki valószínűleg érdeklődik feléd.
Amelyik nő igényes, és nem deformált, az kap figyelmet pasiktól. Csak nem biztos, hogy a felső 10%-ból, a maradék meg soknak nem is létezik.
Erre csak azt tudom mondani,h majd megtalálod a Neked megfelelő,normális lányt...addig meg magadnak építheted az önbizalmadat. ez van.
énmeg csak köcsög faszikkal találkozom, ha pl az egyetemen segítséget akarok kérni egy témában (ergo nem akarom felszedni :D) már akkor sem tud normálisan/illemtudóan viselkedni, akkor mit várjak? szóval az én önbizalmam nem a bunkóktáborán fog múlni...DE tisztelet a kivételeknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!