Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szeretem őt de közben meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem őt de közben meg rosszul vagyok tőle?

Figyelt kérdés
Sokat találkozgattam egy sráccal. Beadta nekem hogy szeret, fontos vagyok neki, olyan dolgokat mondott hogy csak néztem. Én beleszerettem. Nem feküdtem le vele, de azt mondta nem is arra megy. Mondom egy aranyember. Nem jöttünk össze mert féltékeny lettem és kidobott. Erre utólag tudom meg hogy velem is találkozgatott, meg még 2 másik csajjal. Gondolom nekik is ezt a szöveget nyomatta. Szeretem őt, fáj hogy így átvert, és ugyanakkor hányok is tőle hogy ilyen. Ez mikor múlik el? Hiányzik ettől még :(
2013. máj. 29. 18:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Örülj neki, hogy még azelőtt rájöttél az igazságra és megszabadultál tőle, mielőtt lefeküdtetek volna.

Ezek szerint a "nem is arra megy" duma csak kamu volt, úgyhogy még jobban is jártál.

2013. máj. 29. 18:54
 2/4 anonim ***** válasza:
max 1 hónap
2013. máj. 29. 18:54
 3/4 A kérdező kommentje:
Én hülye meg még bocsánatot is kértem tőle hogy féltékenykedtem. Mert elkezdi hogy "Én nem bírom ha valaki ok nélkül féltékenykedik. Mikor tudod hogy te mennyire fontos vagy nekem. De mindegy, hagyjuk...szia" én meg elkezdtem mondogatni hogy ne haragudjon rám hülye voltam hogy féltékenykedtem. Mondom most mit vársz hogy helyre tudjam hozni ezt a féltékenykedésem? Szóval még jól meg is alázkodtam előtte.
2013. máj. 29. 18:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Erre egy megoldás van:

Dugj nagyokat!

2013. máj. 29. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!