Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek? Mit akarhat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek? Mit akarhat?

Figyelt kérdés
Van egy srác. Már régóta tetszem neki meg ő is nekem. Még személyesen nem beszéltünk! De írt nekem hétvégén egy e-mailt. Amiben megdicsért, hogy milyen csinos vagyok. Meg, hogy szeretne meginni velem valamit. Válaszoltam neki. A randira nem írtam semmit:( Kérdeztem, hogy hol dolgozik...stb.. még az nap este megnézte a levelem. De nem írt!! Feladtam, már nem reménykedtem, de aztán 2 nap múlva kaptam egy másik üzit. Amiben magáról írt.És kérdezte,h oyg velem mi a helyzet...stb..miután elküldtem az üzit rá 2óra múlva elolvasta, de nem válaszolt! Ez már egy kicsit idegesítő!! Miért nem ír vissza azonnal miért csak 2 nap múlva?? Mit akarhat?? Tanácsokat várok!! 20/L
2009. okt. 5. 21:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem is ő írt xD
2009. okt. 5. 21:23
 2/8 anonim válasza:

Én sem szoktam rögtön visszaírni.Ennek több oka lehet:1. átgondolom, megbeszélem a bnőimmel, h mit írjak, mert annyira fontosnak találom.Második eset, h annyira nem fontos, h rögtön válaszoljak, és azt gondolom, h ráérek még. Harmadik,a legritkábban előforduló eset, h befagy az iwiw, és akaratom ellenére se tudok rögtön visszaírni.

De mivel esetedben egy fiúról van szó, nem tudom ,ő mért nem ír..nem hinném, h a barátaival gondolkodnak, h mi lenne a legfrappánsabb válasz....de nyugi, biztos akar tőled valamit, csak azért, mert nem írtál rögtön a randira, még nem fog kiábrándulni....reméljük

2009. okt. 5. 21:57
 3/8 anonim ***** válasza:

elment valakivel meginni vmit.

am,ha tarsalogni akarsz vele hivd fel telon.es maskor ird oda"azonali valaszt kerek"

2009. okt. 5. 22:46
 4/8 anonim ***** válasza:

És te mit akarsz tőle? Szerintem ő sem tudja, hogy te mit akarsz.

Elhívott randizni, de te elkerülted a válaszadást. Szerintem hívd el te, kávéra vagy akármi, egy kis laza délutáni sétára, és rögtön kiderül, hogy komoly kapcsolatot akar, vagy csak szexet.

2009. okt. 6. 15:25
 5/8 anonim ***** válasza:

A ferfiak NEM iszogatnak. Nalunk egy dolog szamit, és ez genetikailag kodolva van: minel tobb virágot beporozni. Genetikai anyagunak minel tobbszor tovabbadni.

Fekudj le vele, aztan meglatjuk mi lesz.

2009. okt. 6. 15:28
 6/8 anonim ***** válasza:
lehet h nemtud azonnal válaszolni mert mondjuk munkahelyén van és ott nemakar vagy mitudomén viszont megnézi mert kiváncsi rád és érdekli mit irtál :)
2009. okt. 6. 16:58
 7/8 A kérdező kommentje:
Szóval...köszönöm a véleményeket! elösször is nem hiszem, hogy csak megkaparintani akarna egy éjszakára, mert elég jól ismeri a szüleimet, jóba is vannak és biztos vagyok benne, hogy nem tudná megtenni. Az igaz, hogy sokat dolgozik és mindig csak 19:00/tól van fent iwiwen is. Lehet, hogy határoztanlan...vagy csak jól meggondolja, hogy mit írjon. Ez az amit nem tudok!!
2009. okt. 6. 20:06
 8/8 anonim ***** válasza:

Kedves 15.28-as válaszoló! Neked csak ez a szöveged van????

(Aki olvassa a többi kérdésre adott válaszokat is megérti)

2009. okt. 6. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!