Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel kedveskedjek most?
Sziasztok. Egy diákmunkán megismertem egy lányt s azóta volt 3 randink is ( nem a diákmunkahelyen:) ). Ma megbántottam az őszinteségemmel. ( hogy most pontosan mi is történt az nem lényeg, röviden nem álltam ki teljes mértékben mellette)Megbeszéltük a helyzetet és nem haragszik. Viszont én kedveskedni szeretnék neki valamivel, méghozzá holnap mikor együtt megyünk dolgozni ismét. Arr gondoltam, hogy viszek itthonról neki rózsát?, de gondolom ezt nem vihetné be a munkahelyre. Mi mással kedveskedhetnék neki holnap?
20/ F ő 19/L
Szia! Simán belehet vinni virágot a munkahelyre biztos minden munkatársa irigykedne hogy milyen szép rózsát/rózsákat kapott! :) Ha esetleg nem maradnál ennél az ötletednél sütnék neki muffint vagy írnék neki egy szerelmeslevelet. :)
17/L :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!