Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mivel kedveskedjek neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel kedveskedjek neki?

Figyelt kérdés

Találkozom egy lánnyal akivel már pár napja már szinte "párkapcsolati" viszonyban vagyunk. De nem vettem még neki semmit! És szeretnék neki valamivel kedveskedni csak nem tudom h mivel! Eddig még azt sem engedte h meghívjam pl. egy kávéra vagy ilyesmi... inkább gyorsan kifizeti magának. Nem tudom minek örülne. Vagy vigyek neki egyáltalán valamit? Nem tudom mi tévő legyek...

Köszi a válaszokat előre is!

2011. júl. 29. 22:55
 1/6 anonim ***** válasza:
49%
Szarj az ágyába! :D
2011. júl. 29. 23:01
 2/6 axdsc ***** válasza:
paprikáskrumplival mert azt szeretem
2011. júl. 29. 23:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Előzők: ÚRISTEN DE HÜLYÉK VAGYTOK ! :DD

Szóval a válasz:

Szerintem ha veszel neki egy szál virágot, annak örülni fog. :) Nem is drága, és tök aranyos, amikor egy fiú virágot ad egy lánynak...:) Én pl meg tudom zabálni a pasimat, amikor virágot ad, és olyan kis cuki mosolya van...:DDD

Na mind1.. SZal a virág többnyire bejön:)

2011. júl. 29. 23:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Virág helyett(/mellett) valami saját készítésű csecsebecsét, rajzot, vagy ilyesmit adnék, az te vagy és effektíve nem került semmibe, így a lány nem érzi majd zavarban magát, hogy pénzedbe került volna.
2011. aug. 1. 15:33
 5/6 anonim ***** válasza:
egy szál vörösrózsát vigyél neki :)) én nagyon örülnék egy ilyennek :)
2011. aug. 1. 15:38
 6/6 anonim ***** válasza:
én még nagyon örülnék vmi csokinak, amit közösen esztek meg :) VAGY: főzz neki :)
2011. aug. 1. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!